fredag 22 oktober 2010

Välkommen fredag!

Ja, då är det helg igen. Blir det någon idrott i helgen då? Jadå, självklart.
Helgen visar sig innehålla både innebandymatch och hockeymatch. Därtill kommer hockeyträning fredag, lördag och söndag. Puh, tur jag slipper träningarna i allafall :) Tyvärr missar jag premiären i innebandyn då jag är på andra roligheter. Tur att barnen har en fantastisk pappa!!! Hoppas orka med hockeymatchen på söndag.
På lördag ska jag till storasyster - har inte varit där sedan i våras av förklarliga skäl. Det ska bli roligt. Först är det fotvårdsparty och sedan kommer maken med barnen och vi ska äta middag där. Kommer att bli jättetrevligt. Tur man är på "hemmaplan" så det känns helt ok om jag behöver gå ifrån och vila - om det behövs. Syrrans karl har haft "tre tjejer" i alla tider, då både jag och lillasyster sovit mellan dem - var inte orolig... vi var typ 9-10 år då det begav sig :)

Igår kväll tog jag en insomningstablett och fick välbehövlig nattsömn. Känner mig glad och trevligare än på flera dagar. Tänk vad sömn gör mycket. Jag hoppas på bättre nattsömn framöver. Det kommer förhoppningsvis bli bättre när kroppen och knoppen kan aktiveras mer, måste verkligen försöka komma igång!
Idag har jag orkat promenera och det var så skönt. Kall luft, solen hade dolts av lite tunna slöjmoln så det rann inte så mycket ur ögonen. Helt underbart att känna att kroppen får jobba! Jag måste säga att det inget gör att benen är tunga, det känns jättebra när det blir reaktion i kroppen när jag går. Försökte öka tempot lite och kapade 4 minuter på sträckan. Enda smolket i glädjebägaren idag är att det känns en hel del i fötterna (domningar), framförallt i tårna efter promenaden. Dessutom har jag riktigt jobbigt i fingrar och naglar idag. Men annars är det en riktigt bra dag idag :)

En oväntad, men mycket trevlig överaskning dök upp i brevlådan idag. En gammal klasskamrat har skickat ett pocketogram. Vi har inte pratat med varandra på flera år, förutom kontakten på Facebook. Så glad jag blev av hennes omtanke! Hon har själv varit drabbad av cancer för ett antal år sedan och är nog en av få i min omgivning som förstår hur det är. Kanske får jag försöka ta kontakt med henne - mer än på ytliga Fb... Det är en jättefin tjej.
Som grädde på moset så kommer det härliga stora snöflingor från skyn, det kan inte bli bättre! Det är så härligt när det blir vitt ute!

1 kommentar:

  1. Hoppas Du får en härlig dag hos A-M!
    Önskar dig en skön helg!
    Kramar från en snorig B

    SvaraRadera