torsdag 21 oktober 2010

Aktiviteter

Det har varit många aktiviteter hittills denna vecka. Roligt att det händer något, men hua så trött jag är. Måndag var det ju läkarbesök, tisdag sjukhus från ottan till efter lunch, onsdag förmiddag hälsade jag på kollegorna och därefter en trevlig lunch på restaurang med en väninna, idag torsdag lunch med alla kollegor för att avtacka kollegan som ska sluta. Maken har dessutom varit bortrest måndag - onsdag, så jag har haft fullt upp. Skönt att han är hemma nu (även om han snarkade något enormt inatt), fick sova vidare på morgonen idag. Blev dock väckt av chefen 08:30 - jag var helt borta när jag svarade :) Tur vi sågs på lunchen idag så vi fick prata lite mer vettigt.

Det var jätteroligt att träffa alla kollegor som jag inte träffat sedan i juni, fick skratta massor, men det är klart att det gör mig trött. Ska försöka tupplura en stund innan det är dags för utvecklingssamtal - 2 stycken efter varandra.

Det är ett helt fantastiskt väder, solen strålar och det är minusgrader. Skulle verkligen vilja ta en promenad i det vackra vädret, men jag är för trött just nu. Solen är inte det bästa för mina ögon heller, de rinner extra mycket då... Lyckas jag somna en stund så kanske det får bli en kvällspromenad istället. Det behövs verkligen, jag har inte promenerat något alls denna vecka. Har inte orkat efter alla dagsaktiviteter.

Håret växer, det har till en början sett ut som mörkt på sidorna och ljust uppe på huvudet - jag tänkte nästan att det kommer att bli en mohawk-frisyr.... Nu när det växt lite till så är det mörkt även uppe på huvudet. Ska bli spännande att se hur det blir. Än så länge är det bara några millimeter.

2 kommentarer:

  1. Man blir jättetrött av att vara så aktiv men visst är det skönt, man känner att man lever igen:)

    Kram Lisbet

    SvaraRadera
  2. Jaa, det är så roligt att det HÄNDER olika saker, även om jag längtar efter att sjukhusbesöken skulle bli mycket färre :)

    Kram tillbaka

    SvaraRadera