måndag 25 oktober 2010

Måndag igen

Jaha, så var helgen överstökad - igen. Vad fort det går. Helgerna är så härliga, familjen ledig med frukostar tillsammans utan brådska.
Lördagen var jättetrevlig. Gick en promenad med maken på förmiddagen. Var osäker på hur jag skulle orka med besöket hos syster, med "fotvård" och middag. Fotvården, var inte så mycket fotvård, vi fick ha fötterna i en fotbalja medan kvinnan pratade om sina produkter, sedan fick vi smörja fötterna med fotkräm. Jag blev inte så imponerad och köpte inget. Vistelsen hos min syster gick jättebra, även om jag blev jättetrött och vilka svullna ben jag fick efter en så lång dag. Vi var inte hemma förrän vid 21. God mat var det också, Grekisk pyttipanna. Något att göra hemma tror jag. Lite vin till den goda maten var inte helt fel det heller :)
På söndagen var jag på hockey och såg sonen. Riktigt roligt. När vi ändå var i farten så passade vi på att kolla in lite vinterskor till barnen. Usch så mycket folk. På en söndag. Blev alldeles matt och fick svårt att tänka klart i folkmassorna. Det blev inte färdighandlat, så ännu en skoinköpsresa får det bli inom kort. Alltså... har alla samma rutiner? Att köpa i sista minuten? Maken har erbjudit sig att fixa skor med barnen, men jag vill nog ha ett finger med i spelet. Han tittar för mycket på prislapparna och inte på funktionen. Jag vill att barnen ska ha riktigt bra på fötterna, de är väldigt aktiva och det är så onödigt om de blir kalla eller blöta... Nä, jag får nog följa med.

Tog en insomningstablett på söndagskvällen, då jag var så trött efter helgens aktiviteter. Sovit mycket skönt och vaknade pigg strax efter 09. Har varit på en härlig lång promenad, gick i nästan en timme. Det var på gränsen att jag tog mig hela vägen... tungt, tungt, tungt uppför sista backen hem. Fick sätta mig direkt jag kom in och pusta innan jag fick av mig ytterkläderna. Känner mig riktigt nöjd ändå, att det gick så bra. Mer av detta ska det bli.

I morgon väntar första strålbehandlingen av 25. Hoppas det går bra.

2 kommentarer:

  1. Lycka till med din första strålbehandling. Är säker på att det kommer att gå bra. Visst känns det skönt när man orkar promenera, härlig medicin för kropp och själ.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, promenader är härliga, längtar dock till mer fysisk aktivitet :)

    SvaraRadera