torsdag 28 oktober 2010

Tråkiga räkningsdag

Usch vad trist det är att betala räkningar... Man hinner knappt få in pengarna på kontot så ska de ut igen. Nödvändigheter som bilförsäkring, mat, telefon, el... Tja - man ska väl inte klaga egentligen, vi har ju tak över huvudet, men hua så trist det är att göra detta i slutet av varje månad... Tänk om man kunde strunta i dessa nödvändigheter och istället boka en utlandsresa för pengarna... Eller köpa kläder och skor för alltihopa... Drömma kan man ju alltid. Tur jag är en rätt sansad person så jag betalar snällt de eländiga räkningarna varje månad istället.

Jag har för första gången känt på hur det känns med biverkningar av ett vaccin... Jag har ont i armen, det är rött och svullet där sprutorna gick in, t om lymfkörtlarna på vänster sida reagerar. Så nu är det synd om lilla mig, för en stund i alla fall. Lite frusen och ruggig i kroppen.

Strålning nummer 3 idag och utvecklingssamtal med sonen - han är bara duktig i skolan.
Det ska handlas och lagas mat och förberedas för helgens alla aktiviteter. Hockeycup (5 matcher) fredag - söndag, innebandymatch på lördag och handbollssammandrag (3 matcher) på söndag... och inget på hemmaplan. Därtill kommer en fest för att dra in pengar till sonens fotbollslag på lördag kväll - alla föräldrar ska bidra med matpajer, sallad och priser till lotterierna. Vi kommer inte att gå, jag orkar inte och så är det ju hockeycup så maken är upptagen där, men bidra till festligheterna måste man ju ändå. Hualigen, hur ska jag orka med allt denna helg? Det blir killarna och hockeyn och tjejerna med innebandy och handboll. Undrar om det blir pizzamiddag hela helgen?

Och så är det väl Halloween också, måste komma ihåg att köpa en massa godis till de små spökande barnen som säkerligen kommer och ringer på dörren...

5 kommentarer:

 1. Herregud vilket fullspäckat schema du verkar ha. Försök att vila lite, man blir trött av strålningen. Jag tycker ni kör med pizzamiddag, det låter som en bra idé.
  Sköt om dig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jotack, Annika... det räcker och blir över. Det är liksom vardag hos oss med idrottsevenemang, i helgen blev det bara lite extra :) Jag ska försöka vila, kramisar Malin

  SvaraRadera
 3. *ler* Ja tänk, bara strunta i alla trista räkningar och dra till Hawaii en vecka eller tre. Drömma går ju. Kram
  Hoppas ni får en underbar helg.

  SvaraRadera
 4. Hehe, visst skulle det vara härligt att bara rymma från allt "vuxet" :) Klart helgen blir härlig - det är ju sport på schemat :)

  SvaraRadera
 5. Lönen är som en bumerang..in på kontot o vänder! Inte alla månader men ibland!
  Härligt att du verkar så mycket piggare! Det är guld värt! Kramar!
  Birgitta

  SvaraRadera