söndag 5 september 2010

Trött...

Åh, vad jag är trött hela tiden. Har sovit lääänge i natt och ändå är jag jättetrött hela tiden... Kaffe har inte gjort någon skillnad, inte heller friska luften... Dagen idag har varit trevlig, alla barnen har spelat fotbollsmatcher och det är alltid lika kraftgivande! Skönt också med lite värme i luften igen. Då är det riktigt skönt att vara ute :)

Skulle behöva fixa till naglarna ikväll, men känner mig såååå trött. Ska försöka orka med det ändå, det brukar ju kunna hända olyckor med naglarna om de inte är topptrimmade, lätt hänt när man grejar med lite av varje...

Ställde mig på vågen idag. Ingen rolig syn... Nog för att jag känner och ser att jag gått upp i vikt så är det lika jobbigt varje gång man ser en högre siffra. Jag vet att det är "obligatoriskt" och att det hör till, men lika fullt är det jättejobbigt. Det är ju inget att göra åt det just nu utan blir något att jobba med när jag återfår krafter. Längtar dit!!!

I morgon drar det ihop sig igen, provtagning och läkarbesök inför förhoppningsvis näst sista cellgiftsbehandlingen och starten av Herceptinbehandlingen på tisdag. Måste komma ihåg att prata med doktorn om armen i morgon. Jag har besvär i den och vill veta vad och hur jag ska göra för att det ska bli bättre.

1 kommentar:

  1. Malin jag hjälper dig jätte gärna med att fixa naglarna om du vill ;)

    SvaraRadera