måndag 27 september 2010

Läkarbesök idag

Dags för provtagning och läkarbesök igen. Jag är jätteblå i armvecket efter förra veckans provtagningar så det blev att söka upp ett annat blodkärl som inte är lika illa åtgånget. Gick bra till slut. Efter en dryg timmes väntan fick jag så komma in till doktorn. Han frågade hur jag mått och jag sa som det var - uruselt med jättemycket värk. Han såg att mina vita blodkroppar fått en skjuts uppåt så det var inte konstigt att jag haft ont i höfter, rygg och ben... Det hade producerats en hel del, vilket är jättebra. Har fått utskrivet starkare tabletter så förhoppningsvis blir jag hjälpt denna gång. Han sa att han kunde sänka dosen.... Det tyckte inte jag. Är det sista gången så ska jag ha allt jag kan få, då tar jag smärtan ändå. Tjurig som jag är.
Om tre veckor ska jag tillbaka igen för att få Herceptinet - och INGA CELLGIFTER (hurra!!!) och även då träffa doktorn. Får då veta mer om strålningen som börjar om 4-5 veckor och kanske lite annan information också. Så, dags att påbörja äckliga cortisonet ikväll och sedan käka dem en vecka framåt... Urk!

Helgen har varit bra, jag har varit på fotbollscup och hockeymatch. Sedan har jag varit lite som ett barn, sovit middag flera dagar:) Efter lördagens cup så blev det en riktigt tidig kväll då jag var såååå trött, ingen social lördagkväll med andra ord.
Jag var själv med flickorna hela lördagen (07:20-16) och det blev mycket markservice med mat och mellanmål som skulle serveras mellan de 5 fotbollsmatcherna - det var regnigt och kallt så det blev byte av fotbollsstrumpor mellan varje match. Flickorna var jätteduktiga och kämpade hårt hela dagen, tror att de tillsammans gjorde hälften av de 17 målen och passade fram lagkompisarna till flertalet av resterande gjorda mål. De är fantastiskt duktiga tjejerna! De har rentav nött upp sina fotbollsskor (både dubbar och läder) så de fick kasta dem i soporna efter sista matchen - något de tyckte var riktigt roligt :)
Fanns ingen tid att vila på hela dagen så jag var jättetrött. Inte orkade jag laga någon middag heller så det blev köpepizza till middag när maken kom hem på kvällskvisten.
Nu är fotbollssäsongen över och handboll, innebandy och hockey får ta över. Redan ikväll börjar innebandyn så det är ingen rast och ingen ro.
När tjejerna kom hem från skolan gjorde de raskt läxan och sedan har de varit ute och spelat bandy med sina tjejkompisar. Man blir så glad av att se dem - målen på gatan och ivrigt spelandes :) Härligt med aktiva barn!

Ikväll ska jag på bio med mamma och lillasyster. Känns som en skön uppladdning för morgondagen. Vi ska se I rymden finns inga känslor. Tror att den är jättebra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar