fredag 10 september 2010

Trött och värk

Det blev en halvjobbig kväll och natt. Det värker som attan i höfter, lårben och strålar ut i knäna. Kunde inte somna förrän vid 02 och vaknade redan 06:30. Alvedon är ett måste, men det är inte tillräckligt för att jag ska få sova mer. Jag är sååå rackarns trött hela tiden och samtidigt lite "speedad" av cortisonet. Det går bara inte att somna när det pirrar och värker hela tiden. Kanske får jag ta en insomningstablett ikväll om det blir mycket värre... Fast helst vill jag inte ta dem. Skulle behöva en lång natt.
Fingertopparna halvt avdomnade gör mig fumlig, tappar saker och så. Högerarmen är inte alls min vän längre. Det värker och är svullet. Hoppas på att sjukgymnasten hör av sig snart. Jag har rörligheten men något är det som irriterar och strålar.

Jag tar det ialla fall lugnt idag och vilar. Går inte att göra så mycket annat. Ska försöka flytta fryst mat efter helgens avfrostning. Vad gjorde man utan 2 frysar?
Så har jag så klart stått en bra stund i badrummet med alla make-up produkter... Det tar nästan längst tid att rengöra och smörja med alla salvor :) Lite skönt är det att få hålla på lääänge och utan vanlig morgonstress. Något positivt med att vara sjukskriven :)

Mycket gnäll blev det idag, men jag är så less på att vara trött och ha ont. Det är bara att bita ihop och härda ut - men det är tidvis väldigt jobbigt att vara jag.

Helgen är återigen fylld med idrott. Två hockeymatcher för sonen och en fotbollsmatch för tjejerna. Får se om jag orkar med något av dem, vill så gärna och den här gången så är det bara en match i taget, så det kanske inte blir så jobbigt. Hoppas också att maken får ett ryck och börjar höststäda på gården - det börjar sloka ordentligt i vissa krukor... Ska gulla med honom då jag inte kan göra det själv.

2 kommentarer:

  1. Du såg så fin ut idag när vi träffades, trots att du har så ont i kroppen. Du ser så fräsch ut och ser inte ett dugg sjuk ut! Du är en hjältinna på alla sätt!
    Kram/B

    SvaraRadera
  2. Tack, vad gullig du är! Skönt man lyckas med kamouflagen :)
    //Malin

    SvaraRadera