måndag 23 augusti 2010

Äntligen en TV!

För drygt 3 veckor sedan gick vår 42-tums TV sönder. Den blev bara svart. För att inte få alltför trist i vardagsrummet så hämtades ena dotterns 22-tums TV. Den är liiiite för liten på det avstånd vi har mellan soffa och TV :) Har mest varit att höra ljudet...
Vi lämnade in den trasiga TV:n för lagning, och lovades återkoppling efter en vecka. Vi misstänkte samma fel som förra året, då det var exakt samma problem. Det har varit väldigt tyst från firman... Maken har ringt, varit förbi, ringt igen och varje gång har han fått svaret vi ringer i morgon. I fredags kom ett kuvert i brevlådan från firman. Det gick inte att laga. De fick inte tag på den lilla del som var trasig.
Idag kom maken hem med en ny TV. Äntligen! Jag säger bara det - ÄNTLIGEN!!! Så mycket skönare att få gå igenom biverkningar och trötthet med en riktig TV som sällskap :)
Så mycket roligare att se film på en riktigt stor TV... Så mycket roligare - punkt :)
Nu väntar jag bara på inställning av kanaler och sedan tror jag minsann att jag ska äga TV-dosan hihihi.... Så har vi ju som bonus en lycklig dotter som äntligen får tillbaka sin TV (även om hon mest är på fotbollsplanen) :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar