onsdag 2 februari 2011

Arma arm

Tycker det är jobbigt att högerarmen beter sig som den gör. Den känns svullen fastän den inte är så jättesvullen (2 cm diff). Det strålar mot armbågen och underarmen. Värst känns det där jag varit avdomnad, på baksidan av överarmen. Jag känner mig trött i armen och på baksidan av axeln. Om jag skulle försöka beskriva känslan så skulle jag vilja likna det vid konstant mjölksyra på alla tre ställena. Svullnaden är kvar på framsidan av axeln. Kan vara vätska?
Less på att ha småont. Fick kontakt med sjukgymnasten idag. Ska dit på tisdag och ser verkligen fram emot det. Hoppas hon kan hjälpa mig. Har tagit en paus i tränandet på löpbandet tills jag vet vad som felas. Har bara tränat en gång sedan jag kom hem från konferensen. Vågar inte - tänk om det bidragit?

Just nu har jag en sjuk dotter här hemma. Feber och förkylning. Igår var hon hos mormor medan jag jobbade och fick Herceptin. Idag var hon hemma själv på förmiddagen och mormor var hit och tittade till henne en stund. Gick bra. Tur barnen börjar vara lite större.

2 kommentarer:

  1. Låter som du har ödem i armen (vätska samlas och lymfsystemet orkar inte/hinner inte ta bort det). Bra att ta tag i så snabbt som möjligt.

    SvaraRadera
  2. Det är det jag misstänker, men hoppet är ju det sista som överger en... Hoppas att det inte är det, för det verkar inte vara så kul :(
    Kram

    SvaraRadera