lördag 19 februari 2011

Sport och kalashelg

Pustar ut efter en händelserik dag. Började med att stiga upp i ottan för avfärd klockan 8 med maken och ena dottern 7 mil till en förmiddag i handbollens tecken. Hon är så fantastiskt duktig!
På vägen hem stannade vi till i en möbelaffär för att hämta ut och betala (suck) lite grejer vi beställt.
När vi kom hem fick jag ta en paus medan make och barn skruvade och fixade för att få ordning på inköpen. Skönt att lägga sig i soffan och få sova en stund, det var välbehövligt.
Dagen avslutades med en fantastiskt trevlig 50-års fest. Hela familjen, utom sonen som spelade hockeymatch, tog en skön promenad till festlokalen då temperaturen endast visade blygsamma -16. Sonen anslöt till festen på slutet och fick träffa två av sina gamla klasskamrater - gissa om han tyckte vi hade bråttom hem vid 22- tiden :)
Vi promenerade de 30 minuterna hem i snöyran och det var riktigt uppfriskande.

I morgon ska vi upp i ottan ännu en gång. Samling klockan 8 igen. Då stundar innebandymatch och sekretariatsarbete. Sedan ska vi uppvakta min systerdotter som fyllt hela 8 år idag. Jag orkade inte åka dit idag så vi sparar det till söndagen istället.

Måste säga att kompressionsstrumpan är helt fantastisk. Armen känns mycket mindre kompakt och nästan som innan operationen och allt annat som följde efter det. Har inte alls samma obehagskänsla och det känns riktigt bra. Visst känns det efter en lång dag, men skillnaden är rätt påtaglig - till det bättre :) Hoppas det håller i sig och att jag kanske på sikt slipper den.

2 kommentarer:

 1. Förstår att du är en "sportförälder". samma här, idag är det bara träning och inte förrän ½ 6. Idag blir det en riktig latdag. Så bra att det funkar så bra med strumpan, ser verkligen fram emot att få min. Måste bara fråga, fryser du mer om den dåliga armen? min är iskall ibland, och sen svullnar den. tisdag har vi pers.möte får se om det är lugnt då, har varit det länge men rätt som det är smäller det. Kramar

  SvaraRadera
 2. Jaa Carin - vad gjorde man utan idrotten :) Skulle nog inte ha fixat det så bra som det ändå gått om inte jag fick all kraft från att följa barnens framfart... tror jag.

  När det gäller strumpan/högerarmen så är det framför allt handen som jag upplever kallare och som jag fryser om, armen känns kallare när jag jämför mellan höger och vänster men fryser inte särskilt om den.

  Lycka till på mötet!
  Kram Malin

  SvaraRadera