lördag 5 februari 2011

Ännu ett TJI - till mig

Japp, det är sant. Inte blev det den lugna dagen jag trott... Visst sovmorgon blev det men sedan så drog den vanliga helgsportruljansen igång. Ena dottern inringd för innebandymatch. Snabbt ordna logistik... Vilket jag är en hejare på vid det här laget :) Tur att sonen är så duktig och kunde fixa sin lunchmatsäck medan jag sjutsade maken - annars hade det blivit väldigt tajt.
Blev ett rejande 9:30-11. Skjutsa maken till samling och buss för avfärd till Boliden. Hem och hämta son och tillfrisknande dotter. Åter till Ishallen för sonens samling och buss för avfärd till Arvidsjaur. Sedan järnet (jo, jag höll rätt hastighet) till andra dotterns innebandymatch, klev in i hallen precis när matchen började. Vilket jojo:ande det blev :)
För att få ihop logistiken så fick vi skicka spelande dottern med en lagkompis till samlingen. Det gick inte att få till det på något annat sätt.
Flickorna och jag tog en liten shoppingrunda på vägen hem. Lördagsgodis - oups.... blev inte en liten påse :)) Lite grejer till dvärghamstrarna och lunchmacka på ett café. Bara en liten snabbis gjorde vi. Var hemma redan 14.
Sååå skönt att dimpa ner i soffan med tjejerna och slappa efter det.
Fixade middag som avnjöts med tjejer och make som anlände strax efter 18, sonen kommer inte hem förrän runt 22:30.
Båda spelande barn har fått åka hem med segrar - dottern som inte fick spela surade lite över att inte få vara med, men det lugnade ner sig när en annan tillfrisknande kompis dök upp som publik.

Gårdagskvällen med mina underbara fina Bc-systrar blev jättetrevlig. Två tjejer uteblev, tråkigt nog, men vi hade trots det en fantastiskt trevlig middag. Så härliga de är! Lite drar vi nog ögonen till oss, alla korthåriga. Några med mer hår - och vi 3 med ungefär lika kort. Skönt att prata med någon som verkligen förstår. Vi kan skratta åt eländet tillsammans. Kramas, skratta, vara allvarliga, klaga, peppa, skoja... Kroppshår, vikt, trötthet, framsteg, tuttar, ont,huvudhår, jobb, vila, återbesök o undersökningar, mat o recept, operation, venport, familj.... Bla, bla, bla... Finns alltid lika mycket att prata om :)

I morgon väntar hockeymatch. Ska bli jätteroligt att följa med och se en hemmamatch. Vi borde få till en härlig familjemiddag i morgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar