lördag 29 januari 2011

Trevligheter x 2

Två dagar i rad har jag ätit middag på restaurang. Vad hände?
Gårdagskvällen spenderades med kollegor och ett stort antal anställda från min arbetsplats. Hela restaurangen var abonnerad. Med tidigare erfarenheter av hjärnsläpp vid för många ljudintryck samtidigt färskt i minnet så hade jag inte speciellt höga förväntningar. Det kändes kul att försöka vara med en stund. Det gick över förväntan. Förmodligen för att jag inte hoppats på att höra alltför mycket. Vi serverades god mat och hade reserverat plats vid ett bord strategiskt i lokalen. Många platser omkring oss försvann för att ge plats till dansgolvet. Det var många uppträdanden av både bättre och sämre kvalitet och huvudnumret ville jag inte missa. Jag ville också höra en kollega som skulle sjunga med bandet innan jag åkte hem. Hon var/är fantastiskt duktig. Vi fick vänta ända till 22:30 innan bandet klev upp på scenen - och sedan blev det åka av :)
Träffade på flera personer som jag inte träffat sedan jag blev sjuk. Fick härliga kramar och många peppande kommentarer. Roligt! Till och med min fd chef kom och gav mig en kram. Det var otippat. Skickade ett sms till maken som kom och hämtade mig 23:30. En lyckad kväll och det gick över förväntan även om jag var otroligt trött när jag kom hem:)
Jag hade vilat och t om sovit en stund på eftermiddagen. Det var jätteskönt och en bra uppladdning för kvällen.

Idag hade vi ordentlig sovmorgon och en ovanlig matchfri dag. Barnen var med kompisar och sonen hade träning också. Vi var barnfria en stund på eftermiddagen. När hände det senast en lördag? Maken och jag tog en vända på stan och drack kaffe hemma i lugn och ro. Vilade i varsin ände av soffan och sedan hämtade vi barnen. Maken som hämtade sonen fick en snilleblixt och så blev det middag med tränarkollegan och hans familj på restaurang. Supertrevligt!

I morgon väntar innebandymatch och maken ska iväg och coacha en hockeymatch. Sonen ska döma en match på eftermiddagen. Ordningen är återställd :)

Både igår och idag har jag använt linser. För första gången sedan i april. Har haft glasögonen i handväskan för säkerhets skull. Ögonen har gått från extremt rinniga till riktigt, riktigt torra. Men det har gått jättebra med linser. Skönt.

1 kommentar: