söndag 2 januari 2011

Snart vardag igen

Sista lediga dagen idag. Nu väntar tre dagars jobb - hur nu det ska gå? Bara att ställa en väckarklocka... Det känns som att vi spenderat ofantligt mycket tid i sängen /soffan denna jul- och nyårsvecka. Vi har tagit det väldigt lugnt och så har vi sovit, sovit och sovit lite till. Jätteskönt måste jag erkänna :)

Vi hade ju tänkt åka lite slalom idag, men efter att ha inventerat utrustningarna så har sonen så klart vuxit ur sina pjäxor. Mina var också för små för honom och makens var för stora tyvärr. Backen vi tänkt oss till har ingen uthyrning, så det blev inget av. Inte så kul om han inte får åka ju, så därför blev det andra aktiviteter idag. Tjejerna och en kompis tog med sig sina bobar och skranor och har åkt i en backe i närheten. Sonen ville på hockeyplan och det måste han ju få, så jag skjutsade dit honom. Maken och jag tog oss en härligt lång promenad i det sköna vädret. Bara -8 grader. Vi gjorde ett stopp hos mamma för lite kaffe innan vi gick vidare. Mycket mysigt.

Det kändes alldeles tillräckligt med promenaden måste jag säga. Förkylningen har verkligen tagit hårt. Det var ungefär som i början när jag började motionspromenera, fick gå vääääldigt långsamt i alla backar. Nästan så att jag blev tvungen att stanna. Skit också. Hoppas jag kommer igång igen, för det är träligt när orken tryter. Efter promenaden var jag tvungen att vila. Fortfarande är inte förkylningen helt borta, men bra mycket bättre ändå. Det var en riktigt seg en måste jag säga.

2 kommentarer:

  1. Det där känner jag igen. Orken finns inte riktigt där längre. Och jag som varit så hurtig och gillat att jogga och promenera. Men det gör inget att livet är stillsammare, nuförtiden får hjärnan arbeta desto mera. Det är inte så illa det heller.

    /Åsa

    SvaraRadera
  2. Ja, men det är så träligt. Nu ser jag fram emot att slippa förkylningens grepp och börja få tillbaka orken.

    SvaraRadera