onsdag 19 januari 2011

Helt slut

Idag har jag varit med mamma. Vi har varit på shoppingturné tillsammans. Ingen av oss hade några stora inköp som skulle göras, lite nagelvårdsrelaterade produkter behövde vi båda och jag hade ett litet inköp till ena dottern att göra. Vi parkerade bilen på stan och började traska runt. Mycket trevlig ögonshopping! Vi var i inredningsbutiker, lampaffärer, klädaffärer - och så klart kosmetikabutiken... Och ett par väskbutiker... Och ett café (där vi för övrigt delade världens smaskigaste kolatårta).... Och en blomaffär... Drygt 4 timmar senare var vi hemma igen. Trötta men glada.
Mamma som absolut inte skulle handla annat än blommor och nagelvård hittade självklart lite till: ögonskugga, en supersnygg blus och en fantastiskt underbar klänning som bara MÅSTE följa med henne hem :)
Själv skulle jag ju inte handla något speciellt, bara linnen till dottern och ett nagellack.... Hm, vet inte om jag vågar berätta... jag syndade ordentligt jag med...

Ok då, här kommer det: duoögonskugga, ögoncreme, skinnhandskar, handväska (till ½ priset - ett riktigt fynd), två blusar och blommor...

Så går det när man inte ska handla något - då finns det där man letat efter :)

Väldigt nöjd och vääääldigt trött är jag nu. Och rätt trötta ben och framförallt fötter...

Maken har varit i kontakt med Ford och har beställt inte mindre än 2 fjädrar... Man var tvungen att byta båda, annars blir det fel i hjulinställningarna och kan få som konsekvens att däcken slits för mycket. Prislappen blev 1100 per fjäder. BLÄ! Tack och lov för make och svåger som ska hjälpas åt att byta dem. Då slipper vi i alla fall verkstadskostnaden och bärgningskostnaden.

1 kommentar:

  1. Shopping kanske gör en trött, men det är gott för själen!! ;))
    Kram
    Annika

    SvaraRadera