onsdag 5 januari 2011

Lyxig bokning!

Efter tips från en BC-syster och peppande från maken så har jag bestämt mig för att jag ska göra något åt "cortisonbehåringen" i ansiktet. Jag har bokat en tid för vaxning på måndag :)
Känns väldigt lyxigt, men för 17... det är jag värd! Ska höra med dem vad de säger om vaxning av benen också, för nu när håret kommer är det så fjunigt och rakhyveln gör inte riktigt sitt jobb. Håret glider liksom undan och det blir inte så där slätt som det vanligtvis blir. Tänk vad mycket nytt man får uppleva. Det är ingen panik egentligen, jag har som tur är inte speciellt mycket benbehåring, men när man är van att raka benen regelbundet sedan tidigare så blir det så ovant att gå omkring med "stubb".

Efter förkylningen - som nu äntligen verkar släppa greppet - så har jag varit lite yr. Det är inte första gången, utan smyger sig alltid på utan att jag märker det. Det brukar komma från nacken och jag har haft maken att massera 3 gånger. Idag känner jag av stelheten, nu när han har mjukat upp lite. Det är så typiskt mig. När jag inte fått röra på mig som jag behöver så blir det så här, speciellt vintertid när kylan gör att man drar upp axlarna lite för att man fryser. Kanske får höra på salongen när jag är där... En riktig massage av ett proffs skulle sitta fint. Man måste ju unna sig att ta hand om sig. Sedan måste jag ta mig ut på promenader och försöka få igång löpningen igen, det är det bästa för min kropp.
Det är ju inte utan att man blir lite extra orolig av yrseln, jag känner ju att massagen har effekt och att det kommer från nacke och axlar - men monstret sitter på axeln och viskar... "tänk om"... Jag vägrar! Jag tänker inte lyssna på det monstret! Jag ska sparka det långt åt fanders!

Nä, jag ska utmana ena dottern i Kinect Sports ikväll så att jag får lite motion. Kanske hjälper det till att mjuka upp det stela axelpartiet också :)

4 kommentarer:

 1. Härligt att kosta på sig lite lyx Malin, det är du värd :-) Tycker att du gör rätt i att roa dig och dottern med lite Kinect!!! Hur kul som helst och ger lite motion också. Det är ju alla tiders med ett spel som inte innebär stillasittande :-) Kramar

  SvaraRadera
 2. Fast ett stygn av dåligt samvete får jag allt när jag är så egoistisk, men jag vet att jag inte ska ha det...
  Ja, äntligen ett spel som jag tycker om :)
  Kram tillbaka Carina!

  SvaraRadera
 3. Lite lyx låter helt rätt. Kinect har jag aldrig provar men det verkar jättekul.
  Skulle nog passa mig med. Vi har Playstation här hemma så jag får väl testa move istället.
  Njut av behandlingarna, kram

  SvaraRadera
 4. Annika - Kinect är nästan som Wii, fast man behöver inga kontroller. En sensor läser av dig och dina rörelser, du gör allt med kroppen = kanonträning :)
  Jo, jag ska försöka boka in någon behandling annat än vaxningen som förmodligen inte är någon njutning... Kram!

  SvaraRadera