måndag 3 januari 2011

Pannkakskaos

Den ömma modern och den snälle fadern tänkte bjuda barnen på tunnpannkaka till middag idag till barnens stora glädje. Pannkakssmet kompletterad med lite kli och rivna morötter som vanligt. Inga konstigheter. Men....
INGET och absolut INGET mer blev som vanligt! Antingen är det stekpannan som plötsligt vill gå i pension, eller så har äggen inte haft sin "limfunktion", eller så är något annat på tok. Det blev uteslutande geggamojja av de pannkakor som gräddats. Makens språk och vilda blick när pannkaka efter pannkaka gick sönder vid vändningen... UJUJUJ! Han testade en annan stekpanna också men det gick likadant. Har väl aldrig varit med om maken (hehe) :)
Maken är gräddningsspecialisten i familjen, jag har för länge sedan gett upp kampen om de vackraste pannkakorna - men idag tror jag makens självförtroende fick sig en liten knäck...

Till slut kom våffeljärnet fram för att rädda det som räddas kunde. Lite bättre blev det då i alla fall. Tur att barnen ändå tyckte att det smakade fantastiskt med grädde och sylt till ,så makens goda anseende när det gäller pannkaksfantomen verkar finnas kvar ett tag till :)

Idag var det ju också dags att jobba igen. Det gick som en dans. Glada kollegor tog emot mig med öppna famnar i förmiddags! Då är det ju väldigt kul att komma till jobbet :)
Tjejerna spelar innebandycup, och en match blev det för dem idag. Fantastiskt roligt att få se dem rusa runt på planen :) Kul också med en vinst när de dessutom spelade mot äldre lag än sin egen åldersgrupp. Hoppas att det går lika bra för dem i morgon igen!

Måste försöka komma igång igen efter förkylningen och ikväll har maken och jag kidnappat barnens julklapp Kinect Adventures (vi skickade ut barnen i friska luften, hihi) och det är förträffligt roligt :) Svetten lackas och då mår jag gott!

2 kommentarer:

  1. Haha, det blev visst pannkaka av alltihopa! Lycka till nästa gång.

    Kram

    /Åsa

    SvaraRadera
  2. Jo, du Åsa... här går det vilt till :) Det är tur vi har humor i familjen så vi srattar gott åt eländet :)

    SvaraRadera