tisdag 8 juni 2010

Väntan

Jaha, så har denna dag förflutit utan ett ljud från "rätt" personer. Står på ständig standby med mobilen eftersom de kan ringa när som helst. Icket ett pip idag ialla fall. Usch vad det är jobbigt nu, med väntan och ovisshet. Bara 3 dagar kvar att spela på för att det ska bli något denna vecka... Undersökningen MÅSTE bli av denna vecka! Vet inte om jag fixar att vänta så mycket länge till. VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL att det ska vara ett falsklarm! Det får räcka nu!

Vill komma igång med cellgiftsbehandlingarna så att jag kan få börja se framåt igen. Det går ju inte att planera ett endaste dugg som det är nu. Någon liten känsla av semester med familjen vill jag ju ha. Vill kunna sätta upp ett datum för något roligt i sommar, om än bara något litet. Som det är nu så är det bara väntan... väntan på någon typ av skiktröntgen, väntan på besked, väntan på att få komma igång med behandling. Allting hänger i luften och det är inte roligt att ha det så. Det är psykisk terror. Skulle vilja gå i ide och inte vakna förrän denna mardröm är över. Eller som min dotter så träffande skrev på en uppgift i skolan: "Om jag kunde trolla så skulle jag trolla bort mammas cancer". Tänk om det kunde få vara så...

Jag har läst på om binjurar idag. Vilken funktion de har och så, man vet ju inte så mycket om kroppens organ. Förstår då läkarens liknelse med struma. Finns viss samhörighet med sköldkörteln som han berättade igår.

Får se om det går bättre att somna ikväll. Inte ens solen som dök upp idag har fått mig på bättre humör. Tycker det är dags att det går bra för mig nu. Det räcker med motgångar.

3 kommentarer:

 1. Känner igen det där om att vela gå i ide en längre tid, känner själv samma sak just nu! Tänker på dig och håller tummarna!
  Kram/ A-L

  SvaraRadera
 2. Ja nu får det vara nog! Jag håller tummarna och önskar jag med att jag kunde trolla bort all denna skiten. Jag finns för dig -alltid!
  Kramar
  S

  SvaraRadera
 3. Ring de imorgon och berätta hur du känner dig! Det är inget som "stör"! Plötsligt har de en tid över pga återbud, man vet aldrig.. Jag håller tummarna för dig!

  Kram
  Elisabeth

  SvaraRadera