lördag 26 juni 2010

Midsommar

Tänk vilken underbar dag vi fick! Strålande sol, varma vindar, midsommarstång, god mat och trevligt sällskap. Mina tankar i början av veckan var att det får bli som det blir, jag kommer nog inte att orka någonting... Så blev det inte. Hela dagen kunde jag vara med, även om jag tog det lugnt och lät andra göra "jobbet" :) Till och med en nubbe till sill-lunchen vågade jag mig på...

Det känns bättre i munnen, maten smakade underbart. Var lite osäker på hur det skulle gå med lök, sill och grillat, och visst sved det lite - men det var det absolut värt!

Känner mig lite märkvärdig... är en kramig person och nu försöker jag tänka på att bara heja på vänner utan närkontakt. Är ju infektionskänslig och vill inte dra på mig baciller i onödan. Det är enkelt när jag vet att personen jag möter vet om min sjukdom, då kan jag bara säga att jag är infektionskänslig, men att bara morsa utan att ta i hand... Hi,hi. Kändes lite kul igår då jag skulle heja på ett gäng ungdomar - man vill ju inte verka märkvärdig eller högfärdig. Handsprit i högsta hugg :)

Håret är på sista refrängen nu. Inte så att det rasade av nu på morgonen, men det följde med en del när jag duschade... Maken tycker att jag inte ska dra ut på det oundvikliga utan ta bort det idag... Får fundera på det lite till. Gruvar...

Idag är en lika fantastisk dag med sol och värme. Känner mig lite trött efter gårdagen, dagen blev lång. Vi åt middag hemma i lugn och ro och sedan gick vi till några vänner för kaffe efter maten.... Vi gick inte hem förrän vid midnatt :) Jättetrevligt och jag är så glad att jag orkat ha en heldag i rörelse - även om jag suttit mycket och tagit det lugnt. Det känns ändå bra att jag vet att det går bort en vecka ungefär och sedan kan jag vara med lite mer.

2 kommentarer:

  1. Roligt att läsa att ni haft en bra midsommar!
    /A-L

    SvaraRadera
  2. Det var en helt underbar dag o jag är så glad att ni kom ut till ön! Kram B

    SvaraRadera