onsdag 30 mars 2011

Trött - igen :(

Nu vill jag inte vara begränsad mer. Tålamod. Jag vet. Har känt mig lite piggare under förra veckan, vilat efter jobbet varje dag, men bara slumrat och inte sovit hårt. Denna vecka är det sämre med orken igen. Brännande ögonlock på eftermiddagen så vilan är given. I eftermiddag har jag varit supertrött. Den gångna natten var orolig. Vaknade till flera gånger. Tankarna mal.

8 kommentarer:

 1. Marie-Louise31 mars 2011 07:11

  Hej Malin!
  Jag fick min sista dos Herceptin(nr 17) i februari.Jag har varit TRÖTT under hela tiden men faktiskt så tror jag att det har vänt.En och annan trötthetsdipp blir det men inte mer än "normalt".Känner att energin börjar återvända och jag har mer lust till att göra saker.Nu väntar jag på att få operera bort min Port a cart den 6 April.
  Sjukdomen har dock lärt mig att ta det lugnt och att inte rusa fram i livet.
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Tankarna far nog snabbare och tyvärr nedåt när himlen får nya stjärnor som borde bli kvar och lysa upp tillvaron på jorden. tror de flesta som bloggar är sorgsna över Linda. Finns liksom ingen logik i hennes och familjens öde.

  SvaraRadera
 3. Marie-Louise: Grattis till att du nu är färdigbehandlad och att porten är på väg bort :) Skönt att höra att man inte är ensam. Har du känt av andra biverkningar av herceptinet? Kram

  Cicki: dito!

  Carin: Ja, man blir berörd på många sätt när det inte går som man önskar och hoppas. Det bidrar säkert till att jag känner mig lite tröttare och mer nere just nu. Kram

  SvaraRadera
 4. Marie-Louise1 april 2011 07:17

  God morgon Malin!
  Fint namn du har förärats..min yngsta dotter heter också Malin.
  Herceptinet gjorde mig TRÖTT,första halvårets behandlingar gav mig en trötthet som gjorde mig utslagen i en vecka efter varje behandling,skulle ha kunnat sova dygnet runt(men samtidigt blev jag orolig i kroppen och kunde knappt sova så jag blev övertrött). Jag tycker att jag samlade på mig vätska och blev svullen i kroppen och naglarna är jättesköra och fula.
  Nu efter ca 2 månader sedan sista behandlingen tycker jag att tröttheten är mindre,svullnaden så gott som borta och livsandarna återvänder!Naglarna tar längre tid på sig men det går ju att utstå!
  Nu har jag "bara" 5 kg att motionera bort,
  om det nu går när jag får hormonbehandling.
  Men det är ju igentligen ett lyxproblem.
  Vårhälsningar

  SvaraRadera
 5. Vilken bra smak du har Marie-Louise :) Tack för svaret, då hoppas jag att jag känner mig piggare efter avslutad herceptinbehandling. Känner igen det där med övertröttheten. Fuskar jag med eftermiddagsvilan så är det nästan omöjligt att få en god natts sömn. Duktigt av dig att ha lyckats så bra med vikten!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag får min första Herceptinbehandling på tisdag och undrar så hur jag kommer att må. Jag planerar att köra bilen själv hem 12 mil efteråt. Är det att chansa och vara dum? Kommer jag att orka det?

  Får man problem med naglarna av Herceptin? Trist. Sånt gör ju så ont. Nåt annat jag kan vänta mig?

  SvaraRadera
 7. Tror nog du kan köra, jag kör numera själv - det gjorde jag inte under cellgiftsbehandlingarna. Man blir inte trött på samma sätt - inte jag i alla fall... Du kör ju ändå längre än mig, men det kan ju vara en anspänning som gör att du blir trött också... Vet inte ännu om mina nagelbekymmer beror på Herceptinet, men brottet kommer på 6:e cellgiftsranden som nu är strax över halvvägs ut. Kram och lycka till Åsa!

  SvaraRadera