onsdag 29 december 2010

Nu är jag synlig...

Nu känner jag mig redo att visa hur jag ser ut. Har inte velat det tidigare, men känner att det är dags nu. Så... bild på mitt tidigare jag har jag lagt in och här kommer ett par bilder på hårets återkomst...
Första bilden är tagen 101007, tio dagar efter sista cytostatikabehandlingen. Saknar hår, ögonbryn och ögonfransar och är allmänt svullen. Den andra bilden är tagen 101228 - så på 10 veckor har det vuxit en del - både ögonbryn och ögonfransar är på plats igen och en del av svullnaden är borta :)

7 kommentarer:

 1. Men vad fin du är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sträck på dig och var stolt för att du kände dig redo att publicera bilderna. Vi har varit igenom ett helvete! Bilderna talar om för mig att där är en väldigt modig kvinna!
  kram
  Annika

  SvaraRadera
 2. Oj vad snabbt ditt hår växer, mitt är nog inte riktigt så långt och jag fick min sista behandling 1 månad innan din sista.
  Du är jättefin!!

  Kram Lisbet

  SvaraRadera
 3. Tack Annika! Jo, mest har jag tvekat pga mitt jobb och den roll jag har. Nu känns det ändå rätt. Vi har varit så duktiga! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack Lisbet! Har tidigare haft ganska snabbväxande hår, och det verkar hålla i sig :) Kram

  SvaraRadera
 5. Det krävs mycket mod med det du har gjort, med att publicera bilder. Du är jättefin! Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Annika... vet inte om det är mod i mitt fall, handlar mer om att jag inte velat bli igenkänd av personalen då jag velat hålla dem på avstånd från mitt privatliv. Tack för komplimangen :)

  SvaraRadera