tisdag 14 december 2010

Cupcake Award

Ja, då ska jag ta mig i kragen och göra något åt den fina utmärkelsen jag har fått av min BC-syster Annika som skriver så mycket klokt på sin blogg, http://solrosen-annika.blogspot.com/

Awarden innebär att välja tre favoritförfattare och ange en bok av dem, skicka vidare Awarden till fem favoritbloggar och tacka den man fått awarden av och till sist klistra in loggan på bloggsidan.

Jag har länge varit en riktig bokmal. Älskar böcker och fastnar verkligen i dem, brukar bli sträckläsning till familjens förtret :)

Tyvärr har jag inte orkat läsa så mycket sedan behandlingarna började, det har bara inte funkat... men snart ska jag nog vara igång igen!


Den första författaren jag måste välja är Camilla Läckberg som skriver finfina kriminalromaner. Min absoluta favoritförfattare av denna genre litteratur! Jag väntar och längtar till nästa bok då jag betat av alla utgivna :)
Det bästa är nog att börja med den första boken Isprinsessan eftersom man får följa huvudrollsinnehavaren/författaren Erika Falk under flera år. Dessa böcker har jag läst på bekostnad av nattsömn många gånger - då jag haft alltför svårt att slita mig...

Den andra författaren jag vill rekommendera är Mia Törnblom och hennes självbiografi Så dumt, där hon självutlämnande berättar om hur hon tagit sig från ett liv fyllt av droger, kriminalitet, våld och självförakt till att börja respektera och älska sig själv som den hon faktiskt är.

Den tredje författaren som får mitt tips är Liza Marklund. Jag har plöjt igenom alla böcker om journalisten Annika Bengtzon och även Gömda, Asyl... mfl. Hon är en fantastisk författare som har förmågan att få mig att helt tappa omdöme om tid och rum när jag läser :)

Hoppas jag väckt någons nyfikenhet och läslust med mina tips....

Jag vill ge ett Award till följande bloggvänner:

Älskade Ängel: http://ann-louise-angel.blogspot.com/
2 Be G: http://blogg.vk.se/2beG
Tro Hopp och Kärlek: http://carenina1968.blogspot.com/
Lite Hit och Lite Dit: http://litehitochlitedit.blogspot.com/
2010... Livet förändras: http://bc-cancer.blogspot.com/

4 kommentarer: