torsdag 16 december 2010

Besviken...

Jo, det är nog så ändå. Jag är nog liiite besviken på den utlovade snöstormen. Fast stormen kan jag vara utan... Jag bor ju i norra delen av Sverige så nog borde det väl ha vräkt ner idag. Lite har det kommit och visst har det blåst ordentligt en stund, men var är de där "upp emot 20 cm"? Kanske jag vaknar överraskad imorgon? Fast maken är glad förstås, det var inga stora mängder han fick skotta när han kom hem :)

Måste bara berätta en bra och trevlig sak... Jag har ögonbryn och ögonfransar. Faktiskt, det är sant! Nedre fransraden är nästan återställd, något korta ännu men det funkar finfint med mascara :) Övre fransraden är lite "fattig" stråna är korta och ännu något glest, men efter att ha pillat dit lite mascara även där så är det rätt ok. Ögonbrynen har ansats, så mycket har det kommit tillbaka.
På huvudet är det fullt med hårstrån. Mörkt, mörkare än tidigare, och inte så oväntat verkar det bli ostyrigt. Det är ungefär 1 cm. Inga kala fläckar, men där det sett kalt ut är det lite ljusare hårstrån så jag kanske blir flerfärgad som tidigare? Jag hade en fläck i nacken där det inte fanns något pigment - det var helt vitt, men nu är allt mörkt - än så länge... På sidorna ligger det helt men uppe på huvudet så står det rakt upp och stråna böjer sig något. Kanske får jag göra tuppkam om några veckor? Det skulle se ut det. Eller kanske använda vax och göra en "slickfrilla".... Hehe, det tror jag inte kommer att hända :)

Händer och fötter bråkar fortfarande. Hur less kan man inte bli på det? Jag är betydligt aktivare nu, är mer i lodrät riktning... Sitter på kontoret på jobbet och är uppe och går och grejar och fixar och donar hemma... Har inte sovit eller vilat så jättemycket denna vecka och när jag lagt mig i soffan för att ta igen mig lite så gör det så vansinnigt ont i fötterna när jag ska igång igen. Det går över när jag gått en stund, men upprepas varje gång. Sväller i händer, ben och fötter också.

Magkatarren är kvar och jag tar den medicinen oftare nu, kanske 4-5 gånger per vecka. Det blir så obehagligt med halsbränna, mm annars. Julmaten är väl kanske inte det bästa när man är känslig heller - men det är så gott ju! Tar hellre piller än att avstå alla godsaker. Glöggen är jag lite försiktig med, har inte alls druckit så mycket glögg som vanligt. Hittills bara två gånger - får genast känningar...

I morgon är sista träffen med samtalsgruppen. Buhu! Så tråkigt. Vi har pratat om att fortsätta träffas. Jag hoppas verkligen att det blir så och att så många som möjligt känner att det är lika angeläget som jag gör. Det är så fina kvinnor allihopa.

3 kommentarer:

 1. Åh, men visst är det en härlig känsla när hår, ögonbryn och fransar återvänder. Det symboliserar ju liksom livet självt. Det låter som vi ser likadana ut ;)) Mitt hår kom också tillbaka mkt mörkare och ostyrigt (var helt rakhårig innan). Mina övre fransar växer dock fortfarande, det går väldigt sakta. Jag slutade cellgiftsbehandlingarna i juni 2010. Dick äter jag cellgiftstabletter nu i ett år- det kanske har med dem att göra?
  Grattis till dig!
  kram
  Annika

  SvaraRadera
 2. Det är en underbar känsla att kunna använda mascara igen. Grattis!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer till fullo Annika och Annika. NJUTNING :)

  SvaraRadera