tisdag 21 december 2010

Förkyld :(

Inte helt otippat har söndagens huvudvärk utvecklat sig till en rejäl förkylning. Typiskt. Har nyst och snorat hela dagen och jag har känt mig som en riktig smitthärd...
Ja, ja, bara att gilla läget och hoppas att det är snabbt övergående.

Idag fick tjejerna jullov, sonen slutade redan igår (även om han var hemma och sjuk). I morse var det fackeltåg till kyrkan och sedan uppträdanden av barnen. Otroligt vackert. Två fantastiska tjejer sjöng så tårarna rann på de allra flesta vuxna. Tjejernas klass har jobbat med barnkonventionen och tände ljus. De radade upp sig i en halvcirkel och tände varsitt ljus och berättade sedan (i mikrofon) för vem var och en av dem tände sitt ljus för. Alla hade olika saker de sa: för barn som är ensamma, lever i krig/fattigdom, utan mediciner, etc... En av mina döttrar la dessutom till att hon även tände sitt ljus för "...och för min mamma". Då rann ännu fler tårar i kyrkan. En annan flicka la även hon till att hon tände sitt ljus för "... och XX & XX:s mamma", alltså de klasskamrater som förlorade sin mamma till denna fruktansvärda sjukdom förra veckan. Så otroligt vackert, så stämningsfullt. Inte ett öga var torrt. Tror att alla som var där blev djupt rörda över allvaret i det som barnen sa, kloka ord från kloka barn. Rektorn som skulle säga några avslutande ord tappade helt fattningen och visade upp sin genomdränkta näsduk.
Det var nog den finaste julavslutningen jag varit på hittills.

I morgon väntar Herceptin och sedan jobb, sista dagen innan julledighet även för mig. Skönt. Hoppas bara att inte förkylningen är något hinder för att få Herceptinet.

4 kommentarer:

  1. Älskade Malin <3
    Jag önskar dig och din familj en UNDERBAR jul med massor av kärlek och goda skratt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack finaste Bella! En fantastisk jul önskar jag er också! Längtar efter dig!! Kram

    SvaraRadera