söndag 30 december 2012

En helg fylld med sport

Det har varit en spännande helg fylld med Innebandycup och Hockeycup.

Vi har också haft turen att få träffa våra gamla grannar som flyttat till Borås! De tajmade in sin resa från norr till söder så att de fick se tjejerna spela en match samtidigt som vi fick en pratstund, jag saknar dem verkligen! Det var så roligt att träffas, om än bara en kort stund.

Maken lämnade sonen på Hockeycupen för att finnas till hands för mig, jag är tacksam för det, men vi fick (hann) inte se sonens lag vinna Guldet.Typiskt! Fast vi är glada och stolta över vår son ändå så klart!

Tvillingarna och deras lag vann Bronsmatchen i Innebandy med övertygande 5-0. Att motståndet under hela cupen bestått av 1-2 år äldre tjejer bekom dem inte det minsta. Jag är glad att jag orkade se alla matcher... Vid lite längre mellan matcherna åkte maken och jag till hotellet för paus och jag fick sova lite, jag har verkligen varit aktiv i helgen. Så mycket hade jag inte förväntat mig att orka. Men det är den där tjurskallen i mig som tar över. Har tom ätit på restaurang med ett 20- tal IB- föräldrar.

Har gjort Benträningsprogrammet en gång varje dag, känner faktiskt av det lite i låren. Att det snöat och varit moddigt har gett lite extra träning flera gånger per dag. Otroligt läskigt med ishalka varje gång jag skulle in och ut ur bilen - tur att jag har en stark man och rollator.

Morgondagen - Nyårsafton - har jag en känsla av att åtminstone förmiddagen går i sova/vilas tecken för mig. Övriga familjemedlemmar ska spela plojinnebandy med vänner några timmar på dagen - en rolig tradition. Vi kommer att vara hemma, själva i år. Jag måste stoppa lite nu, behöver ta det lugnt nu. Det har varit liiiite mycket för mig de senaste dagarna. Vännerna vi umgåtts med de senaste 10 åren förstår. Vi ska fixa lite god nyårsmidddag och njuta av en mysig kväll.

Något jag börjat med är att kolla handikappsanpassning - det blir jättesvårt om något saknas. Fick byta hotellrum t ex. Det tråkiga med det hotell vi bodde på bara hade ett sådant rum, då fick jag enkelsäng och maken en nedlegad bäddsoffa... Inte optimalt, men enda alternativet.

Nu ropar sängen - den egna sköna på mig :)

4 kommentarer:

 1. Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Mest av allt: år av lycka och hälsa!
  Varm kram!
  Tali

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Tali!
   Jag önskar detsamma till dig

   Kram Malin

   Radera
 2. Julhelgen är över och idag är det nyårsafton. Huset har varit fullt av barn och barnbarn och det är jättekul att träffas. Så roligt att du har haft kraft att delta vid innebandyn. Det stärker dig säkert men ger naturligtvis också lite "baksmälla" i form av trötthet. Nu tittar vi fram mot ett nytt år med nya krig att besegra. Små små steg.... Riktigt gott nytt år på dig Malin. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk vad tiden går fort. Ni verkar ha haft det mysigt över julen :)

   Vi var helt ensamma, bara familjen, på Nyårsaftonen. Vi har en 10 -årig tradition med våra vänner, det kändes märkligt att avstå sällskapet men full förståelse från dem.

   Du har så rätt i att det blev en rejäl baksmälla - sov mer än jag var vaken under gårdagen... Men 12- slaget missade jag inte :)

   Nu ångar vi vidare, små, små steg framåt i kriget och hoppas att de första 2 positiva beskeden före jul fortsätter att komma i jämn takt

   Kram och Gott nytt år!

   Gott nytt år!

   Radera