söndag 28 oktober 2012

Söndag med lite av varje

Oj, det blev en ryckig natt för mig denna natt. Var helt utslut och slocknade 22:30 i sängen enligt maken i allafall. Vaknade flera gånger, sov hårt de första timmarna och trodde att det var morgon när jag vaknade till - klockan visade på 01:30... Lyckades somna om men vaknade igen kl 03 och då var det kört. Försökte och försökte hitta skön sovställning för att somna om, men det slutade med att jag slog igång TV:n och hade ljudet av den att halvsova till. Det gick bätte. Somnade om och vaknade 06 - víntertid, så upp och ta mediciner krypa tillbaka till sängen igen för lite mer halvslumrande och väntan på att maken ville vakna. Frukost med make och son vid 8, innan deras avfärd till Piteå. När killarna åkt somnade jag om i sängen och sov skönt fram till 10. Tog en dusch.
Tvillingarna sov över hos kompisar så jag var helt ensam hemma med Lissi. Ringde en livlina som kom och gav Lissi en förmiddagspromenad - tack och lov för att han är så bussig och ställer upp direkt! Då fick jag förutsättningarna för att orka se innebandymatchen! Härligt.

Årets hittills kallaste morgon -10 grader bjöd även på en icke angenäm överraskning. Värmepumpen hade lagt av. Inga element på i hela huset. Brrrrr.... kallt inne! Maken gick runt och slog på elementen i en rasande fart, att göra en brasa kändes inte aktuellt eftersom jag skulle på innebandyn. Det blir en viss bränd lukt när man slår på alla element som stått stilla sedan tidigt i våras... Men nu är det varmt inne i allafall.
Dagen har bjudit på vackert väder, så jag fick med mig tvillingar och hund på en eftermiddagspromenad i kylan - men det blev jag som ville in.... Började frysa om huvudet. Håret gör sitt under en mössa - mer än man tror. En tupplur innan vi tjejer gjorde middagen har det blivit. Skönt.

Veckan som kommer bjuder på höstlov för barnen. Tror de ser rätt mycket fram emot lite sovmorgnar.

Jag ska in på Nus och göra ultraljud av hjärtat i morgon förmiddag och så har vi bokat en komplett genomgång av Lissis päls på eftermiddagen. I två timmar lämnar vi in henne för pälsvård och det ska bli så spännande att få se resultatet. Jag ska göra ett försök att orka gå på stan med tvillingarna under tiden, mamma hoppas jag också följer med, vi kan ju alltid sätta oss någonstans medan tjejerna kollar runt. Får jag bara en bra natt så borde det gå bra. Hoppas det! Skulle vara så roligt att orka göra det!

2 kommentarer:

  1. Hej! Hoppas du får sova gott inatt och att ni får en rolig dag på stan! Lilla Lizzi blir säkert jättesöt i nya frisyren! Kramar Birgitta

    SvaraRadera
  2. Det blev ingen frisering tyvärr, då klipperskan blev sjuk. Men det var trevligt att sitta och titta på folkmassorna på stan en stund. Kramis

    SvaraRadera