torsdag 25 oktober 2012

Make up dagen idag

Haft en fantastiskt trevlig dag idag. Började med att ännu en morgon äta frukost med barnen och så skickade mamma mig isäng för en timmes sömn till inför dagens äventyr. Bra start.

Det var dags för Look Good Feel Better på Patienthotell Björken. 18 kvinnor i blandade åldrar, samlade i ett rum fyllt med alla möjliga godsaker för ett ansikte - som dessutom fick följa med hem. Jag tyckte att jag bokat hemresan med Färdtjänsten i lagom tid, men allt drog ut på tiden, drog över tyvärr... Jag blev tvungen att avvika med ett av två färdiga ögon, men det är ok :)

Som grädde på moset fick jag också tillfälle att träffa en bloggsyster och vi åt en mycket trevlig lunch tillsammans innan kursen började. Så fantastiskt trevligt! Men det blev en lång dag - för mig just nu i alla fall - från 11-16... men som sagt värt det alla gånger!!!!

Eftersom jag hade spenderat hela onsdagen med att tanka så var jag lite mör, men ansträngningen idag har varit värd allt, jag får låta morgondagen bli som den blir - vila, sova, eller vad nu min kropp begär av mig i morgon.

När jag kom hem så var jag såååå trött, la mig i soffan men hann inte mer än sluta ögonen så var middagen klar. Bästaste mamma hade fixat middagen på ett kick. Tänkte att det går ju lika bra att vila efter maten istället.... Se på rackarn, då får jag besök av fina vännen, med Lissis hundkompis - supertrevligt. Efter en stund kommer nästa fina vän indroppandes, så inte förrän runt 19:30 blev det lugnt här. Det är så skönt att få prata med dem. Det blev bara ett kort besök, men jag uppskattar dem så när de kommer för att se hur jag mår dagen efter behandlingen. Att få höra att man ser så pigg ut - trots att jag kände mig så trött är härligt att höra.

Make och son kommer hem om någon timme så det är lika bra att försöka hålla mig vaken tills de kommer hem, även om det bränner i ögonlocken. Sonen har spelat ännu en match ikväll... Tuffa dagar för en 15- åring, men han älskar sin idrott och då är ju allt som det ska. Maken har jag inte träffat sedan i måndags morse då han åkte iväg på sin maratonvecka i jobbet.

Jag hoppas nu att jag kan få fortsätta känna mig bättre och piggare. Stesoliden verkar, peppar, peppar, sakta men säkert hjälpa något. Det känns så just nu och det är en känsla jag hoppas fortsätter i samma riktning. Fortfarande väldigt skakig, främst på förmiddagarna, men nu känner jag spänningarna i kroppen - och påminns ju så klart om att det är läge att slappna av. Käkarna, dra upp axlarna, vicka på nacken, försöka med enkla medel röra kroppen. Sådant jag mått bra av när jag tränade. Det är ju inte som att gå och gymma, men då får jag försöka göra det som det enklast går att göra i hemmet. Framsteg i min värld här och nu.

Det blev ingen promenad idag, har inte hunnit, men att sitta upprätt i vanliga stolar en hel dag känns i kväll - så lite fusk och nöjd med det får jag vara.

Morgondagen får bli som den blir - jag har haft en bra dag idag och tänker inte sätta upp några planer.4 kommentarer:

 1. Det var så kul att se dig och att prata en stund. Hoppas att vi kan göra om det någon dag framöver när vi båda är starkare. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Så kul att få ett "riktigt" ansikte på dig och få prata - även om det blev kort... Vi får sikta in oss framöver, det vore jättetrevligt! Kram Malin

   Radera
 2. En sista titt på nätet innan John Blund. Hoppas du sover skönt och får en bra dag i morgon. Kram och go´natt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elisabeth! Det blev en helt ok dag :) Kram

   Radera