onsdag 17 november 2010

Jobb och möte med chefen

Tänk att jag nu varit på jobbet tre dagar i rad, bara en dag kvar denna första vecka. Så trevligt det är! Så stärkande! Ännu har jag inte gjort mycket formell nytta genom att assistera mina kollegor praktiskt, däremot har jag läst in mig på en massa mötesprotokoll och annat som jag behöver läsa in mig på. Det har hänt en hel del på de 7 månader jag varit borta... Rent praktiskt har det än så länge varit svårt att hjälpa till eftersom jag har tappat så mycket behörigheter i olika program, men de kommer så småningom. 2½ timme går fort när det är mycket information som ska läsas in, kollegorna berättar också en del om vad som hänt och vad som diskuteras i ledningsgruppen.

Idag hade jag ett möte med min chef också, väldigt intressant. Fick höra lite om hur hon ser på de förändringar som är på gång, vad hon tänkt sig för mig i framtiden - roligt att höra att hon ser mycket kompetens hos mig :) Då blir man ju riktigt glad! Det kommer säkerligen att bli intressanta och roliga arbetsuppgifter på sikt, när jag jobbar mer.
Hon ska även se till att företagshälsovården kopplas in för en anpassad arbetsplats, med ergonomiskt riktig utrustning. Det kommer att bli jättebra, jag vill ju inte att högerarmen ska belastas i onödan eller statiskt så att jag utvecklar lymfödem.

Jag har sovit en stund på eftermiddagen både igår och idag. Mycket skönt. Hoppas kunna somna lika lätt ikväll som jag gjorde igår, annars finns ju alltid insomningstabletterna som reservplan. Maken kom hem från sin långa rutt till Östersund i eftermiddag och vi har varit på en uppfriskande promenad på kvällskvisten, 7 minusgrader och lätt snöfall - härligt!
Lite benövningar, situps, armhävningar och ryggövningar har jag gjort sedan vi kom in och jag hämtat andan en stund.

Idag har varit en riktigt dålig fingerdag. Haft ont i händerna och framförallt fingrarna, har varit och är svårt att använda tangenter och annat. Fingrarna lite svullna, så att ringarna sitter för hårt. Nu, efter promenaden har jag riktigt ont i fötterna. Besvärligt. Tycker att det varit bättre några dagar, men idag är det riktigt ont :(

Strålningen går fortfarande helt ok, bara 8 gånger kvar. Armen är påverkad men jag stretchar flera gånger per dag. Huden ser ok ut än så länge, lite röd men inte så farligt.

Det har kommit lite strån till ögonbrynen, glest och så men det tar sig sakta men säkert. Även ögonfransarna är på gång, åtminstone övre fransraden. Korta och lite glest, går inte att använda mascara ännu, men hoppet finns om att det inte är alltför långt borta :)

4 kommentarer:

 1. Precis när man tycker det är bättre med dom onda fötterna eller händerna så slår det till igen, bara att invänta nästa period där det är bättre;) Låter skönt med promenad i minusgrader och snöfall, njut av det, här har vi blåst och regn :(
  Kul att det känns bra på jobbet och att chefen vill satsa.
  Kram från Lisbet

  SvaraRadera
 2. men härligt att de gick så bra hos chefen och att hon ser potential hos dej för att utvecklas!:))

  SvaraRadera
 3. Så kul att läsa att du trivs på jobbet, en del av den läkande processen som är otroligt viktig. Beundrar din envishet med att träna, skulle behöva ha lite sådant själv.
  Visst är det härligt när fransar och bryn börjar komma tillbaka, ansiktet och en själv får verkligen en ny start.
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Tack för era snälla kommentarer, de värmer! //Malin

  SvaraRadera