fredag 12 november 2010

Befriande känsla..

Vilken dag! Vilken kväll! Jag har skrattat så tårarna runnit och barnen nästan börjat undra vad det är för fel på mamma... Det var länge sedan jag skrattat så mycket som ikväll...

Alldeles nyss kom det ett sms till min man. Från en tränarkollega... Han talar om hur mycket han tycker om min man.... men avslutar med att han gillar tjejer :) Maken läser sms:et två, tre gånger innan han börjar skratta och visar mig vad det står. Jag börjar skratta så tårarna rinner... För att göra komiken i det hela begriplig så måste jag berätta att min man har en arbetskollega i en annan del av landet som är homosexuell och sambo men som fattat tydligt tycke för min man. Han skickar sms, ringer, skickar blommor, mm - vilket min man tycker är jobbigt. Ikväll fick jag driva med honom till max... Han gick och skulle diska en ugnsplåt och strax därefter skulle han sopa upp lite skräp... Jag kunde inte låta bli att stillsamt undra "huuuur xxx och nu även tränarkollegan kunde snappa upp vibbar, diskborsten i ena handen och sopen i den andra"... Hahahaha. Måste också betona att varken jag eller min man har några som helst problem med homosexuella (vi har båda personer i vår omgivning som är både homo- och bisexuella) - det blev bara såååå hysteriskt roligt här hemma.

Dagen har annars varit bra. Har varit på samtalsgruppen och det är alltid lika bra. Man blir trött efter allt prat och alla känslor som rörs upp, men det är hur bra som helst. Lite strålning på det och sedan en god middag. Kan inte bli bättre på en fredag:)

1 kommentar:

  1. Nog tror jag ändå att mannen blev lite skrajsen...:-))) Så roligt!!!
    Kul att du trivs så bra med samtalsgruppen- nyttja det till max!
    kram
    Sys

    SvaraRadera