tisdag 30 november 2010

Färdigstrålad - hurra!

Då var delmål 2 uppnått. Jag fick idag strålning nummer 25 - den sista i raden. Fy 17 så duktig jag varit - det intalar jag mig själv i alla fall :)
Drog en repa på affärer för att belöna mig med något till mig själv... Mycket fint det finns! Om ekonomin tillåtit skulle jag shoppat loss ordentligt, men det går ju inte för sig med sjukpenning och stundande jul - då skulle ju barnen bli utan besök av tomten :)
Det slutade med en klänning av märket Koola Anna, en miniflaska med riktig Champagne och en liten tårta. Champagnen och tårtan får vi avnjuta ikväll. Klänningen kräver ett snyggt halsband, men det får bli en senare historia, det kommer ju att bli många småstunder (orkar inte så långa stunder) på stadens gator innan jag köpt hem alla julklappar. Förhoppningsvis springer jag på "DET halsbandet" under någon av dessa rundor.

Jobbmässigt har denna vecka börjat betydligt bättre än förra veckan slutade. Jag har fått mycket uträttat på mina 2½ timmar per dag. Jag och kollegan har kört med stängd dörr och det har gett oss betydligt bättre arbetsro. Skönt. Visst blir jag trött, men känner mig ändå mycket piggare både igår och idag. Var t ex på en promenad med maken i kylan (-15) igår kväll och vi höll ett betydligt högre tempo promenaden igenom. Inga spagettiben eller andra känningar och det känns jättekul! Jag till och med styrde promenaden till 2 ordentliga backar och det gick hur bra som helst, ingen direkt tempominskning och visst blev jag andfådd - men det blev även maken :) Hoppas det håller i sig så att jag får fortsätta och öka - snart kanske jag kan gå på gymet!

Har börjat bli besvärligt på strålningsområdena, framför allt i armhålan där det är mörkrött och jag känner att det ömmar, trots att jag fortfarande har känselbortfall. Fick med mig en platta att sätta där, som en extra hud. Fortsätter smörja och hoppas att det lägger sig men jag är förvarnad om att det kan fortsätta och även bli sämre i två till tre veckor efter avslutad strålning.

4 kommentarer: