måndag 15 november 2010

Jobb... eller terapi?

Jobbet är en del av min terapi för att stärka mig och för att stimulera de "grå"... Det var riktigt roligt att komma på jobbet och veta att jag inte bara ska fika och surra en stund. Det blev inte så mycket gjort, en massa lösenord hade av förklarliga skäl slutat fungera, ingen egen dator fanns utan jag fick låna en arbetskamrats bärbara dator... Mycket att fixa med för att kunna hugga i :)
Ser fram emot morgondagen, då blir det lite mer ordentligt jobb, så man känner att man uträttat något.

Pratade med min handläggare på FK som sa att det skulle räcka med att jag ringt och talat om att jag nu börjat jobba 25%, inget nytt läkarintyg behövs.
Ringde också upp chefen som berättade en del om det förändringsarbete som pågår, ojojojojoj... Det är inte bara smågrejer som pågår inte. Hoppas det blir bra. Hon har bokat in så att vi får träffas på onsdag förmiddag. Ska bli intressant att höra mer.

Var lite trött när jag kom hem, vet dock inte om det beror på jobbstimulansen eller på om jag hade svårt att somna igår, blev över 01 innan jag kunde komma till ro. Kanske lite av båda?
Det blev ingen promenad idag, det får bli imorgon istället.

Strålningen går bara bra, nu är det bara 10 kvar - nedräkning pågår! Det stramar lite i högerarmen men jag försöker stretcha några gånger varje dag. Hoppas jag kan hålla stelheten borta. Smörjer nu med Propolis (honung och aloe vera) på strålningsområderna för att hålla huden mjuk och smidig. Det har ännu inte blivit några större reaktioner, peppar, peppar...

Håret är på utväxt - jag är sådär charmigt stubbig. Fläckvis är det mer hår och fläckvis mindre. Tjockt och tunt, 1 cm långt... Inte den snyggaste frillan kanske, men det rör på sig. Mörkt verkar det bli i alla fall. Fryser inte lika mycket om huvudet när jag är inomhus. Går mycket utan mössa. Vintern har dock gjort att det är vääääldigt kallt om huvudet, särskilt om det blåser... Brrr! Mössorna räcker inte riktigt till, hoppas på snabb hårutväxt så att det blir varmare.

1 kommentar:

  1. Jag ligger i samma hårfas som du och hoppas också på snabb tillväxt. Jag har också områden som är mer eller mindre täckta med hår. Ska bli spännande att se om håret kommer att se ut som innan eller om det blir nån annan färg och form. Fortsatt lycka till och kramar från Carina

    SvaraRadera