torsdag 23 augusti 2012

Ännu en bra dag!

Idag har det varit ännu en bra dag. Sov oavbrutet hela natten, vaknade strax före 06 och tog mina mediciner och kröp tillbaka under täcket. Kunde inte somna om så jag låg och såg på tv och mös under täcket tills övriga familjen vaknade av sina respektive väckarklockor. Klev upp och åt frukost med dem men sedan... när de åkt iväg... då kröp jag tillbaka under täcket och somnade om. Till 9:30 :) Yihaaa. Så skönt. Mamma dök upp precis när jag vaknat. Att det kan vara så skönt att få sova!

Det har inte varit något vidare väder idag, riktigt höstruskigt. Vi började fundera på om vi skulle använda oss av den där tiden vi fick över idag (tandläkarmissen)... Kanske en liten tur till stan? Passa på att träna Lissi att vara själv en stund...
Sagt och gjort. Vi åkte inte in till city - det blir för mycket - men denna gång gjorde vi en utflykt till köpcentret på Ersboda. Jag köpte mig en mössa. Det börjar bli lite småkyligt om huvudet nu. Trots att det är många plusgrader så märker man inte vad håret gör för nytta förrän det är borta... Kepsen börjar kännas kall och det är många fotbollsmatcher kvar innan tvillingarnas säsong är över - då kan jag ju inte sitta där och huttra. Sedan kommer hockeysäsongens alla matcher - och jag hoppas att jag kan få se lika många matcher som alltid tidigare. Där kommer definitivt mössor att behövas! Det plockas fram nyheter hela tiden nu, så lite påfyllning av fler mössor kommer så småningom :)

Det är ju inte så att man är någon atlet när man är ute och rör sig, med darriga ben... Tur att jag och lilla mamma är så samkörda och går i helt perfekt takt med varandra :) Hade jag varit ute med maken eller barnen så hade de väl hunnit igenom alla affärer innan jag kommit förbi parkeringen.... En stunds vila och lite kaffe efter timmen borta så kändes det riktigt bra. Jag passade på att slumra en liten stund just före middagen också. Skönt.

Första dagen på länge som make och son varit hemma ikväll, ingen träning som omväxling. Då passade jag på att hetsa älskade mannen till att åka med mig med miljarders (joo, det känns så) med mjölk- fil och övriga förpackningar på återvinning. Så hade jag dessutom tillsammans med mamma planerat för en hel massa mat för kommande vecka - så jag lurade med honom att handla också. En hel kundvagn, och då kan jag lova att det kommer att måsta kompletteras med mjölk, mjölk och så kanske lite mera mjölk och annat innan helgen är slut.... Så är det med 3 idrottande barn i huset :)

Det känns så roligt att jag orkar och framförallt vill göra lite saker. Även om det bara är att handla lite. Visst måste jag vila de darriga benen efteråt, men ändå. Vilken skillnad mot för hur det var bara för en och två veckor sedan!

Idag kom Färdtjänstkortet i brevlådan. Får se när det blir dags att inviga det... Känns lite makabert. Jag och pensionärerna... Jag vet, jag ska inte vara orättvis, det finns många, många människor i olika åldrar och som av olika anledningar har behov av detta och det är ju helt fantastiskt att det finns. Men lite nytt är det att vara beroende av en sådan tjänst :)

Sätter hoppet till en fortsättning på den goda trenden!

2 kommentarer: