tisdag 24 maj 2011

Naglar, naglar, naglar

Idag var han här. Diskmaskinsreparatören. Eftersom han är god vän med svågern så kändes det tryggt att låta honom gå in i huset och fixa medan jag var på jobbet.
Fick samtal på förmiddagen och nu ska kökets hårt arbetande maskin fungera igen. Lite fix blev det och en ny sil. "Tråkigt nog" så har jag och sonen ätit hos lilla mor idag så det är ännu inte dags att testa om diskmaskinen fungerar... Men det kommer :)
Som tröst så fick vi jättegoda köttfärsbiffar och mandelpotatis så inte gick det någon nöd på oss inte, hehe. Vi har sådan tur som blir bortskämda med så god mat!!!

Dagarna går fort nu. Längtar efter att träffa mina Bröstsystrar. Förra veckans träff ställdes in för att istället satsa på morgondagen. Nu blev även den framflyttad till nästa vecka... Det verkar bli svårare att få ihop det ju piggare vi blir allihopa. Positivt på ett sätt, men så klart trist när vi inte får till det. Hoppas, hoppas att nästa vecka blir av. Saknar dem!

Fick mig en trevlig bonus ikväll. Jag ska få fixa naglarna på fredag eftermiddag. Första gången jag ska testa lösnaglar, men det känns som en rolig grej och trevligt att få bli lite ompysslad. Mina händer har blivit hårt åtgångna av all medicinering det senaste året. Jag har väldigt torra händer som jag smörjer och smörjer. Naglarna börjar se bättre ut, jag sköter om dem och jag tror minsann att de börjar komma tillbaka - jag har t om satt på nagellack för första gången på väldigt länge. De är med mina mått väldigt korta men håller just nu, peppar, peppar. Det känns jättespännande och lyxigt att få testa under en tid för att se hur det känns att ha fejknaglar :)

2 kommentarer:

 1. jaaa!

  skäm bort dig! Lösnaglar är perfekt sätt att göra det på!

  kram Helena :)

  SvaraRadera
 2. Så underbart. Håller med Helena. Skäm bort dig ordentligt.
  Kram Annika S

  SvaraRadera