torsdag 26 maj 2011

Måste erkänna

Jag börjar vara rätt irriterad vid det här laget. Varför förstår jag mig inte på vad som är fel? Jag avskyr när det blir så. Jag kan själv. Jag brukar kunna själv. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Faktiskt.
JAG KAN INTE LOGGA IN OCH UT från bloggen. Eller rättare sagt, jag klickar på logga in och min mailadress syns längst upp - utan att jag behöver skriva in min adress. Det är ju inte som det ska vara.
Jag får åinte fram redigeringsläge när jag trycker på visa blogg. Det innebär t ex att jag inte kan svara på kommentarer.
Har försökt logga ut. Går jättebra, men när jag sedan trycker på logga in igen så behöver jag inte skriva något - jag blir inloggad... Mycket skumt. Mycket irriterande. Fattar inte vad jag ska göra för att få det hela att gå till sig. Någon som upplever samma problem och hur löser man det?

4 kommentarer:

 1. Jag gör det oxå. Väldigt irriterande, vet inte vad det är för fel. Suck! Kämpa på. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag fattar inte heller.. har samma problem. kunde logga in via instrumentpanelen så det verkar vara ngt som uppdateras i blogger.. Vi får väl se i morgon om det är som vanligt igen.. Men just nu är det skumt..

  SvaraRadera
 3. jag har problem med Blogger jag med! frustrerande, jag vet

  det verkar vara flera med oss, har jag sett

  Ingen aning om hur man löser det...helena på konst och cancer

  SvaraRadera
 4. Ha, jag har ju några barn... Twinsen har något som heter "google chrome" och när jag går in den vägen så funkar det, dock inte vanliga inloggningen via explorer :)

  Är det nu man ska erkänna att det är pensionärsvarning på teknikkunskaperna, även fast man bara är 38?

  SvaraRadera