fredag 30 juli 2010

Trött men lycklig...

Det blev tack och lov behandling igår, värdena såg bra ut på onsdagens provtagning. Har gruvat något oerhört för min inre konflikt med trötthet och illamående kontra barnens fotbollscup i helgen. Läkaren såg igenom mitt hjältemod och lyckades få fram att jag faktiskt mått illa de första 2 behandlingarna, något som jag tagit för självklart - han menade dock att jag inte alls ska behöva må så. Han skrev ut ytterligare en sort illamåendetabletter, och vips så orkade jag ju se alla 4 matcher idag. Hurra!!! Det är så himla roligt att få följa barnens idrottsliga iver - det ger mig kraft!

Igår missade jag sonens första match, och vinst, då jag satt på behandling, men fick se tjejerna vinna sin premiärmatch. Somnade som en stock när jag kom hem och sov i 4 timmar :) För at sedan vara uppe i några timmar innan jag somnade igen för natten.

Alla barnen har fått göra mål och tjejerna har även gjort målgivande passningar. De står som gruppsegrare alla tre och ska spela slutspel i morgon. Hoppas jag orkar med även de matcherna.
Idag däckade jag mellan matcherna, men vad gör det när jag orkat se dem. Det blir nog en tidig kväll igen, då jag hoppas orka med morgondagen som kan bli lång beroende på hur matcherna går.

Tänk att det som kändes så bedrövligt i måndags kunde bli så bra, och JAAA jag tar det lugnt. Maken servar och bär stol åt mig så jag bara går en bit och sitter - det är som ett maraton att förflytta sig bit för bit :) Och så är jag så härligt röd i ansiktet idag...

Hoppas kunna få avrapportera lika härligt mående och sportande när helgen är över. Att jag har darriga ben och armar, är trött och så det gör inget just nu! Kram till er alla!

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Så bra att du mått bättre och kunnat se på matcherna!
    Kramar/ A-L

    SvaraRadera