onsdag 2 januari 2013

Mina naglar och jag

Kunde inte motstå ett besök hos bästa Christine på Nail & Skincare...8 kommentarer:

 1. Sååååå Vackert!!!

  SvaraRadera
 2. Så tjusiga naglar-allt som förgyller tillvaron är ju ett plus....
  Har aldrig gjort i ordning mina naglar någonstans....men haft långa hela livet...Kanske dax att göra något extra snart.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är rätt härligt att få skämma bort sig själv någon gång. Nu har jag ju inget hår som ska trimmas med jämna mellanrum, så då tycker jag att jag kan få lite annan vardagslyx istället.

   Det är ju lite kul när naglarna är egna, det blir billigare också om man slipper t ex gelé eller något annat för att fejka dit längden...

   Mitt tips till dig måste bli - prova en gång, känn lyxen :)

   //Malin

   Radera
 3. Oj, tänk om man kunde ha så fina naglar. Mina bara spricker hela tiden. Nu dags att sova. Kram och godnatt.

  SvaraRadera
 4. Elisabeth - att fixa med naglarna har blivit lite av en hobby för mig. Jag tycker det är avkopplande att pyssla med dem, ge lite nagelolja och fila till dem. Använder (om maken bara visste vad det kan kosta...) kvalitetsprodukter när jag filar och lackar dem, ibland med nagellack och ibland "naturella" och mysar på med naglarna... Nu har jag unnat mig 2 besök på salong, pga darrigheten, men jag brukar göra det själv.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket!
  Det kändes skönt när Dr Nisse sa att de troligen skulle bli kvar. De är min hobby - även om jag fuskat 2 ggr med hjälp av proffset Christine på Nail & Skincare pga darrigheten :)

  SvaraRadera