onsdag 16 januari 2013

Behandling igår,Taxol 12, etc

I går var det dags igen med behandling. Den stora, från 8-15. Det blir en lång dag, men välbehövlig. Hade med mig make, syster och svåger igår, de hade lite frågor till dr Nisse - frågor som de har nytta av för att kunna hjälpa mig eller bara frågor för att förstå mig bättre.

Proverna var bra så jag fick min behandling som planerat. Bra! Taxol nr 12, Herceptin och allt annat som sprutas in när det är behandling.

Sedan i söndags har jag slutat helt med Stesolid, hoppas att skakningarna/darrningarna fortsätter att hålla sig undan - det var ju pga dem som jag fick medicinen. Inga andra justeringar när det gäller medicin.
Jag har ju mina två rullatorer så jag hoppas det är tillräckligt. Jag försöker också göra träningsprogrammet en gång varje dag, det är rätt jobbigt så jag hoppas det ger resultat. Jag tar det lugnt med övningarna och det känns bra för kroppen att få den ansträngningen.

Promenad igår till Centralhallen, för att köpa lunch, och tillbaka till Dagvårdens pentry - för att äta där, det blir en rätt lång promenad. Jag var tvungen att vila på rullatorn några gånger. Idag har jag gått ute en kort promenad ute med maken på hans lunch. Kallt men skönt.

Dr Nisse har beställt en ny hjärnröntgen, så om ett par veckor skulle jag tro att det blir... Usch, alltid lika läskigt!
Hoppas på fortsatt goda resultat som sist, dvs minskning. Jag vill bli frisk NU! Jag vill känna mig piggare, orka mer och vara vanliga Malin.

Vill få tillbaka energi och kraft, vill följa barnens idrottande och skolgång med en "vanlig förälders" energi.

4 kommentarer:

 1. Det värsta är att vänta och vänta. Först till undersökningen och sen till besked. HOPPAS att inga nya fynd hittas!
  Numera när jag är efter all det hemska har jag märkt att jag har svårt att gå tillbaka och tänka på allt jag varit med om. Jag känner det när jag läser hur du mår av medicinerna. Då får jag ångest och kan känna hur det var. Jag hoppas att du ska bara må bättre och bättre.
  Jättekram! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag kan tycka att det är rätt en ganska jobbig tillvaro just nu. Jag skulle så gärna vilja vara "normal" igen. Det är jobbigt att vara jag just nu. Vill orka mer och bli gladare - som förut, men det är inte helt lätt.
   Det är som du säger - beskeden - alltid lika jobbiga att invänta och hoppas att det går åt rätt håll.

   Radera
 2. Åh, som jag hoppas att du ska få allt du önskar dig. Kanske kan kraften återkomma i takt med sol vår och värme. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma Åsa! Jag hoppas att du också får allt du önskar dig!!! Stor kram

   Radera