måndag 4 april 2011

Herceptin 11

Idag var det dags igen. Incheckning och jobbade en stund innan jag vände åter till Dagvården. Fick bekräftat av sköterskan att trötthet och nagelproblem VISST är en biverkning man kan få från Herceptinet. Tycker ju att jag känner av samma cykler som under cytostatikan, men mindre kraftigt. Just som jag kom in i salen så ringde mobilen. Den dotter som var i skolan hade kräkts. På skolan. Hon var jätteledsen. Bad henne ringa mormor för hämtning och skjuts hem till sin syster. Mormor hade också insjuknat visade det sig... Stackars lilla gumman fick snällt cykla hem själv. Man känner sig inte så bussig som mamma en sådan gång... Men jag MÅSTE ju få min behandling. Snabb tanke från mig - jag vill inte utsätta någon inne på Dagvården för ev smitta. Klokt tyckte sjuksköterskorna som isolerade mig i ett eget rum. Fick ändå trevligt sällskap av en BC-syster som fick sitt Herceptin samtidigt. Så roligt att få det var - och vad oerhört snabbt tiden gick :) Nu väntar vi övriga på att insjukna...

2 kommentarer:

 1. Hej Malin
  Tack för att du delar med dig av dina problem, sorger men även glädjeämnen. En jättefin blogg !
  Jag opererades i januari och diagnosen är ungefär som din och nu befinner jag mig i det läge som du befann dig i förra hösten.
  Skillnaden är att jag är så mycket äldre än dig så jag har inga barn hemma längre. När jag läser din blogg så förstår jag hur kämpigt det måste vara att förutom din egen kamp även ha en hel familj att pyssla om. Själv behöver jag bara tänka på mig själv och bli ompysslad av min underbara man o övrig familj.
  Att läsa din blogg har förutom att jag fått bra information även get mig en del andra insikter.
  Tack än en gång
  Kramar
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej Birgitta! Tack för berömmet, det värmer :) Att blogga är min modernare variant av dagbok, som jag säkerligen skulle ha skrivit om inte denna möjlighet fanns. Fördelen med att blogga är just att få respons från andra med erfarenheter. Det har varit guld värt!
  Jag önskar dig allt gott!
  Kram Malin

  SvaraRadera