fredag 5 augusti 2011

Snart vardag igen

Tänk vad 5 veckor kan gå fort. Så otroligt bra vi haft det. Vilken semester! Husvagnsmys, fotbollscuper, stugvistelse, sol, värme, bad, minigolf, jordgubbar, glada barn, glad man, glad fru, god mat, umgänge med fina vänner vi tycker om... Listan kan göras lång.

Den gångna helgen var det cup. Ett A-finals silver tog tjejerna med sig hem efter 4 dagars spel. Inte helt nöjda. Trots många fina mål, toppenspel och pigga knän. Mycket vill ha mer :)

Idag kom regnet. Visst, det har inte regnat sedan jag vet inte när... men vad trist det blev. Tog med mig tjejerna på fönstershopping medan sonen skulle träna hockey... Fönstershopping. Jo FÖNSTERSHOPPING. Det blev en dyr historia. Twinsen har inte lärt sig det där. Självklart fanns det hur mycket som helst som bara var hur snyggt som helst. Måste ha. Passar perfekt. Provhytterna började nästan ryka för att markera att här händer det något magiskt. Passform. Snyggt. Jaja, bara att kapitulera och ta fram kortet. Klart de ska ha det, och det, och det, och det, och det... Hmm. Varsin Onepiece var nog det i särklass bästa köpet. Enligt dem... Det blev många och tunga påsar :)

I helgen väntar crosstävling på lördag (kusin) och fotbollsmatcher (kusin lördag och tjejerna söndag) förutom sonens hockeyträning på söndag. Vi tänkte också hinna med kräftskiva :)
Tänk att på måndag är det jobb igen. Känns trots allt riktigt kul :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar