måndag 15 augusti 2011

Punkt.

Efter en ganska lång dag på sjukhuset med blodprover, Mugascint, lungröntgen och läkarbesök så är jag ganska nöjd. Eller jättenöjd. Proverna var bra. Resultatet från Mugascinten var inte klart utan skulle dröja minst 30 minuter till. Illa. Lungröntgen var enligt onkologen utan anmärkning (röntgenläkaren hade inte hunnit lämna sitt svar, men det kändes som att onkologen var väldigt säker på sin sak - och jag kan tänka mig att han sett många lungor). Så klart fanns inga tider kvar för min allra sista behandling. Det blir i morgon. Då är det utcheckning!!!

Jag är färdig. Jag hade ingen skit i lungorna. Ingen mer behandling. Återbesök och kontroll 28/9 enligt Pantherstudien. Remiss för utplockning av venporten skickad. Jag är verkligen färdig med behandlingar. Känns helt ofattbart att jag gått igenom så mycket sedan april 2010. Vilken makaber resa. Nu är det över. Vill inte göra om den.

Dags att gå vidare - även om det kommer återbesök med jämna mellanrum och reparation av Sadistens verk (läs MISSHANDEL), men nu sätter jag punkt för bloggen. Jag hoppas att jag inte får anledning att väcka den till liv igen. Den får ligga kvar som informationskälla till andra som kan vara i behov upplysningar och erfarenheter av andra än sjukvårdens.

Jag ska återerövra mitt liv och min kropp. Träna tillbaka den kropp jag tidigare hade. Återfå min kondition. I morgon börjar resten av mitt liv!

Bloggen var tänkt som en ventil för mina tankar och känslor och det har den fått vara. På gott och ont. Nya vänner har tillkommit, andra har försvunnit. Ibland har jag varit för öppen med mina känslor, vilket vid något tillfälle har ställt till det irl. Några av dem som jag trott var mina närmsta vänner försvann till min stora sorg. Vet inte om de ens fortsatt läsa det jag delat med mig av här. Andra vänner har både följt bloggen och mig irl, vilket har varit helt underbart.
Helt nya och ovärderliga cyber- vänner har dykt upp, och för er är jag oerhört tacksam.

Tack för allt peppande och goda råd!

12 kommentarer:

 1. Kära du! Jag önskar dig varmt lycka till och njut av livet. Ta för dig. Tack för att jag har fått följa din blogg och för allt stöd du gett mig på min.
  Många kramar
  Annika

  SvaraRadera
 2. Tack för att vi fått följa dig och din familj genom denna resa.Önskar dig all lycka med resten av ditt liv!
  Kram från en Ö-viksbo.

  SvaraRadera
 3. Kommer sakna dina inlägg, men önskar dig självklart ett långt och friskt liv!!! Själv har jag några herceptinbehandlngar kvar och sen ska jag precis som du försöKa stryka ett streck över den här tiden.
  Kram,
  Anna B

  SvaraRadera
 4. Lycka till med LIVET, kram

  SvaraRadera
 5. Tack för att du delat med dig, jag kommer sakna din blogg men jag förstår dig, jag skriver ju inte själv speciellt mycket längre.
  Jag önskar dig ett underbart liv och hoppas du slipper ta upp denna bloggen igen.
  Många Kramar från Lisbet

  SvaraRadera
 6. Så underbart att höra att allt såg så bra ut! Nu vänder du blad till ett nytt, fantastiskt kapitel! Jag är så lycklig för din skull! F-n vad du har kämpat bra! Kärlek Cicki

  SvaraRadera
 7. Så skönt att höra att allt ser ut att ha gått bra...du är nu värd att återta kontrollen över ditt liv och lova att leva det fullt ut..
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Jag har läst din blogg det senaste året men aldrig kommenterat förrän nu. Så glad för din skull att allt ser bra ut och jag hoppas du får ett långt o friskt liv. /Ingela

  SvaraRadera
 9. Är glad för din skull ! Tack för att jag fått följa din blogg. Jag kommer att sakna den.
  Lycka Till!
  Birgitta H

  SvaraRadera
 10. Tack fina du. Är glad för din skull och otroligt stolt. Tack för allt som du har delat med dig om, tack för dina fina kommentarer. Tack för att jag fick läsa din blogg.
  Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Önskar dig lycka till och att du får hålla dig låångt borta från vårdapparaten nu ! Vet inte riktigt varför jag tappade bort din blogg ett tag men tackar dig för att du delat med dig under din resa !

  Allt gott !

  SvaraRadera