söndag 24 juli 2011

Semester, fotboll och sjukhusbesök

Det börjar bli glest mellan inläggen nu... Här kommer i alla fall en liten uppdatering, mitt i kaoset efter det ofattbara som hänt i vårt grannland.

Som den idrottstokiga familj vi är så är ett självklart inslag under semestern - idrott, det är fotboll och fysträning om vartannat.

En tripp på sisådäår 100 mil till Göteborg och Gothia Cup för sonen kan vi ju inte vara utan. Att vi dessutom hade förmånen att få bo hos våra fd grannar gjorde inte saken sämre. De tog så väl hand om oss och bjöd på god mat och trevligt sällskap :)

Borås djurpark var klart värt ett besök, lite Gocartkörning för våra tjejer ett uppskattat inslag... Och så sonens matcher. Det gick så bra för dem. Helt otroligt vilken fin fotboll de spelade. Helt obesegrade i gruppspelet och A-slutspel... Tyvärr blev det bara en match i slutspelet och tvärstopp, men att bli 32:a i sin åldersgrupp i en cup med 1500 lag från en massa länder är inte fy skam!
Ett besök i Göteborg är inte komplett utan shopping och ett besök på Freeport Outlet och en del cityshopping blev det. Härligt, härligt!
Vi åkte hem för att gå på begravning och lämna vår sista hälsning till Kent som så oväntat och tragiskt omkom i en MC olycka. Väldigt vacker begravning, men väldigt sorglig. Hela kyrkan var fullsatt av människor - vänner till Kent, vänner till hans föräldrar, vänner till hans fru och vänner till hans barn.

Jag har hunnit fylla år. Igen. Hu vad tiden går. Nu är det nära... Jag har blivit så härligt uppvaktad. Äntligen tagit mig för att göra smörgåstårta som gästerna bjöds på. Mmmmm.... Det var så gott :)

Nu laddar vi för tjejernas cup. Umeå Fotbollsfestival som drar igång på torsdag. Ska bli roligt och spännande att följa dem under cupen. Sonen går på is på lördag. Sanslöst att det redan är dags igen... Han är laddad och tycker det ska bli så roligt :)

I morgon är det sjukhusdag igen. Näst sista (peppar, peppar) Herceptinbehandlingen. Provtagning och läkarbesök. Håll alla tummar att alla värden är bra!

1 kommentar:

  1. Vad roligt att det har gått så bra i fotbollen, inte dåligt med placering 32. Hoppas att Herceptinbehandlingen gick problemfritt och att provtagning samt läkarbesök gick bra.

    Ha en fortsatt fin sommar!

    Kram

    SvaraRadera