söndag 14 augusti 2011

Läkarbesök och Herceptin nr 17

Första arbetsveckan gjord. Gick riktigt bra och kändes som en bra mjukstart. Alla kollegor är inte tillbaka ännu så det är inte riktigt full rulle ännu. Men det kommer, det vet jag :)

Sonen har haft flera ispass under den gångna veckan. Tidiga morgonträningar. Jag är grymt imponerad över hans självdiciplin och glada humör trots otroligt tidiga morgnar. Vad sägs om klockan 07:00, ombytt och klar på is... Det innebär uppstigning klockan 05:30. Utan knussel :)

Nu har han dragit iväg på sitt andra hockeyläger, glad och förväntansfull. Det ska bli roligt att få höra hur det varit när han kommer hem på fredag kväll. Förhoppningsvis får jag någon kontakt med honom under veckan också, men det brukar inte vara helt lätt - man är inte direkt prioriterad :)

I morgon är det förhoppningsvis dags för min ALLRA SISTA HERCEPTINBEHANDLING. Eventuellt blir det på tisdag - om tiderna på dagvården är slut i morgon efter läkarbesöket... Det känns helt otroligt att det nu är gjort. Alla 17 behandlingar. Jag hoppas med hela mitt väsen att det är över nu. Att jag aldrig mer behöver sitta på Dagvården och få dropp.

Det var egentligen meningen att jag skulle ha gjort Mugascint (undersökning av hjärtat) förra gången, men som det kan bli i semestertider så missade de att boka in det. Det blir i morgon. Dessutom ska jag göra en lungröntgen. Jag har dragits med lite rethosta i flera veckor och det vill doktor Nisse kontrollera. Usch. Jag gruvar för det. Jag hoppas innerligt att det inte är något annat än efterslängar av strålning och all medicinering som gjort att jag är känslig i luftrören... Jag har själv kopplat det mot allergi. Hosta, nysningar med efterföljande nästäppa och kliande ögon. Tror att det är gräs/gråbo och jag har testat med antihistaminer som har hjälpt. Fast nu börjar det väl vara slut på allergisäsongen? Nyser mindre men hostan är kvar - om än mindre mycket. Visar lungröntgen inte på något annat så tror jag att jag ska försöka kolla vad jag reagerar på lite längre fram.

Jag får tyvärr inte träffa min doktor i morgon, det blir en jag aldrig träffat förut. Hoppas han är bra och att han ger mig bra besked! 13:30 träffar jag doktorn. Då vet jag. Usch vad det är läskigt!


3 kommentarer:

  1. Lycka till Malin! Ska hålla tummarna imorgon! Kram Ida

    SvaraRadera
  2. Grattis till nummer 17!!! Fantastiskt! Jag ska göra nummer 4 på måndag (det känns futtigt i jämförelse, men så är det!)

    Lycka till med läkarbesök och lungröntgen Malin, håller på dig, kram!

    SvaraRadera