söndag 10 juli 2011

Första semesterveckan

Vi väntade hela söndagen på att få hem vår husvagn. Fram emot lunchtid på måndagen blev vi tvungna att ringa och höra om de kunde komma med den. All packning stod redo att lastas in i husvagnen.
Till slut kom den, vi packade in allt och kände lugnet. Ingen stress att skynda iväg, ingen tid att passa. Jag ringde väninnan som förlorat sin make i MC-olyckan och det var skönt att få prata med henne, även om det så klart är jobbigt när någon är så oerhört ledsen.

Vi åkte iväg och hittade en fin camping med havsbad. Ända fram till fredag stannade vi där. Vi har promenerat, tränat, badat, spelat kort, spelat frisbeegolf, ätit gott och sovit skönt. En helt fantastisk vistelse. Bara vi i familjen. På fredagen gjorde vi ett dygnslångt stopp hos storasyster med familj, middag, mete och bad. Härligt.
Vi åkte hem på lördagseftermiddagen och har hunnit tvätta upp allt som blivit smutsigt. Så skönt med semester, ta det som det kommer. Idag blev det en morgonpromenad för mig medan övriga familjen sprang i elljusspåret. Efter lunch åkte vi ut till havet och blev där fram till middagen.

Hela veckan har varit helt underbar. Morgontemp runt 20 och kvällstemp likadan. På dagen uppemot 26-27 grader. Magiskt. Hoppas det håller i sig många veckor till. Känns skönt att ha fått och orkat motionera. Promenader i rask takt varannan dag och däremellan bara vanliga promenader. Jag har hållit mig i skuggan större delen av dagarna, men någon timme här och där har det blivit ändå och jag har fått lite färg :)

I morgon börjar tjejerna fotbollsskola. Hela veckan. Ska bli roligt att spana på dem lite, fast jag tror vi kommer att hålla oss undan och försöka hitta på roliga saker med sonen på dagarna.

5 kommentarer:

 1. Hej, har tänkt fråga länge men glömt, upplever du att du blir seg i huvudet av Herceptinet, jag tänkte mest på att jag vill börja jobba i sept om det går, sista cytdos i aug, men huvudet måste liksom hänga med i mitt jobb och på cyten så känner jag mig ganska off i tanken större delen av tiden. Hur lång tid tog det för dig från sista cytdos tills du började jobba? //kram kram

  SvaraRadera
 2. Tråkigt det där med olyckan, Malin. Jag lider med er alla, speciellt den drabbade familjen.

  Ha en fin semester!

  Kram.

  SvaraRadera
 3. husvagn har jag provat på 1 gång - 1 natt, men jag behöver mer plats både inne och ute. :) Möjligen hade husbil varit min grej. Jag väljer att jobba så mycket jag kan och orkar denna sommaren, det är så härligt att vara tillbaka igen.

  SvaraRadera
 4. Carin - jag har varit anti husvagn ända tills för 7 år sedan då vi lånade en för första gången. Vi blev sålda hela familjen så förra sommaren köpte vi en egen - efter alla år av lån. Praktiskt med barn och matlagning, snabbt och enkelt för att inte tala om hur skönt barnen (och vi vuxna) sover i "egna sängar" oavsett ort :)

  Tack Helena!

  Helén - jag började på 25% två veckor in i strålningen, var fullt tillräckligt för mig. Jobbade så i två månader innan jag gick upp på 50%. Det var svårare för mig att öka därifrån, men så efter 5 månader så blev det heltid 1 juni. Jag har hela tiden styrt själv och friskskrivit mig steg för steg i den mån jag orkade pressa mig till max. Det var rätt för mig, men alla är vi olika. Kram

  SvaraRadera
 5. Det låter jättemysigt med husvagn. Har aldrig prövat på det men någon gång ska det väl bli av.
  Hoppas du och sin familj får en skön semester tillsammans, ta hand om varandra och njut. Det är så tråkigt med det som drabbat era vänner, sänder varma tankar till dem.

  Soliga kramar från mig.
  KRAM

  SvaraRadera