onsdag 1 juni 2011

Milstolpen 1/6

Första dagen som heltidsarbetande gick superbra... Båda mina kollegor lediga och full huggning tills jag skulle hem. Efter 4 timmar. Härlig start på juni månad. Som fortsättning på något bra så avslutar jag dagen med after work. Med världens finaste kollegor. Vi har ätit, druckit gott vin och pratat. Vår lilla bubbla rår ingen på :)
I den bästa av världar skulle vi 3 få återförenas i ledarskapet. Vi skulle bli oslagbara, okrossbara och fantastiska chefer i gemenskap och trygghet - och med trygg personal... Som förut...
Oddsen för detta scenario är inte alltför stora, jag tror tyvärr inte vår chef skulle tillåta oss att jobba så tätt tillsammans igen. Vi var för tajta. För samspelta. För starka gentemot våra kollegor i ledningsgruppen - enligt andra. Fast egentligen handlade det mer om att vi pratade med varandra varje dag och därför hunnit fundera på lösningar tillsammans genom kompromisser. Det resulterade i att vi var rätt samspelta jämfört med våra andra kollegor. ÅÅÅÅÅhhhh vad jag önskar att vi fick jobba som förut. Innan jag blev sjuk. Innan kollegan blev föräldraledig. Fast nu blåser förändringarnas vindar. Det kommer att bli jättebra tror jag. Nytt tänk, nytt sätt att arbeta. Skulle bara önska att jag fick jobba nära dem ändå i det nya.

Liksom de senaste dagarna har även dagen börjat med mulet eller regn (som idag) och ca 10 grader, för att efter 15 klarna upp och sluta i värme (mellan 15 och 20), vindstilla och t om sol. Så till after worken så svidade jag om till klänning/tunika, tights och pumps med kilklack. Så kul att äntligen slippa långbyxor eller jeans... Vädret tillät idag lite lättare klädsel, som klänning... Att ha pumps var då ingen hit. Kom hem efter 5 timmar med härliga ränder efter skornas remmar. Det var trixigt att få av sig skorna då fötterna svällde fast i dem. Suck.

Nu väntar sovmorgon och härlig familjetid...

2 kommentarer:

 1. Glöm inte bort att vila när du kommer hem från jobbet om eftermiddagarna nu bara. Sköt om dig. Ha en solig och varm och härlig helg i din klänning.

  Kram

  /Åsa

  SvaraRadera
 2. Jag ska göra mitt bästa för att ta det lugnt en stund varje dag Åsa, men just nu så spritter det i kroppen :)
  Jag hoppas vi får njuta av lite värme nu, både i Ö-vik och här :) Kram

  SvaraRadera