tisdag 7 juni 2011

Herceptin 14 :)

Solen skiner, det är varmt. Riktigt varmt. Här uppe i norr. Så underbart med sommar!!!

Lördagens cykelfest blev lyckad. Många trevliga personer som vi mötte vid de tre olika sittningarna, och på den uppsamlande efterfesten slöt de allra flesta av de 200 cyklisterna upp för mingel. Strax efter 12 var vi hemma. Kylan bidrog till att vi frös, tror det bara var 2 grader när vi kom hem. Brrrr!
Det vände på söndagen, vindarna avtog och solen sken. Närmare 20 grader mitt på dagen men lite kalla vindar. Det blev långbyxor och varm jacka till fotbollsmatchen på kvällen. Nationaldagen visade sig från sin bästa sida. Strålande sol, lagom fläktande vindar. Barnen körde allehanda vattenlekar. Vattenspridare, studsmatta med vattenspridare under, vattenstafetter, vattenkrig... Hela registret av roliga blöta lekar kom fram och svalkade dem skönt mellan pauser för glass och svalkande dryck. Underbart!

Idag har termometern visat 25 grader i skuggan. Varma vindar. Det kom en kort värmeskur vid middagstid som sänkte temperaturen till 20, men så snart molnen dragit sig vidare norrut så kom värmen tillbaka. Härligt! Det gjorde faktiskt inget att jobba hela dagen - känner mig lite knasig faktiskt men - jag har ändå kunnat njuta av en rask promenad i kortärmat och värme efter middagen.

Dagen idag innebar också Herceptinbehandling nummer 14. NU ÄR DET BARA 3 KVAR :)
Var också förbi till sjukgymnasten och fick en tjockare, formsydd strumpa med handske så nu ska jag förhoppningsvis kunna motionera bättre utan att det blir alltför besvärligt. Uppföljning om 3 veckor.

4 kommentarer:

 1. Så härligt det låter.....bara 3 kvar. Jag har "bara" 15 kvar...men jag kommer i mål jag med, var så säker.

  SvaraRadera
 2. Ja, det känns härligt Helén. Det har känts så avlägset, men nu närmar sig slutet på behandlingar. För alltid hoppas jag :)

  SvaraRadera
 3. Malin
  O så skönt det måste vara att ha kommit så långt med behandlingarna det märks ju också på din positiva skrivning.
  Själv uppnådde jag också ett delmål i tisdags när jag fick min förhoppningsvis sista cyt.behandling (av 8) och herceptin nr 2(bara 15 kvar!). Faktum är att det också kändes jätteskönt att ha avverkat första sträckan.
  Trevlig solig helg !
  Bc-syster Birgitta

  SvaraRadera
 4. Ja, Birgitta... nu börjar det kännas riktigt, riktigt bra. Grattis till första etappmålet! Bra kämpat - nu blir det bara bättre och bättre i kroppen! Önskar dig en fantastisk och skön helg. Kram Malin

  SvaraRadera