lördag 8 september 2012

Trötthet

Det blev en trött torsdagskväll, somnade tidigt. Sov hela natten och somnade snabbt om efter morgonmedicin och frukost. Fredagen fortsatte på liknande sätt. Tog mina morgonmediciner vid 6 och chockade familjen med att ha dukat fram en mysig frukost till dem. Behövde göra något för att hålla mig vaken för att bevaka telefontiden så att jag kunde få mitt recept utskrivet. Så snart det var klart så somnade jag igen.
Fick göra en liten utflykt med maken under hans lunch då vi beställde heltäckningsmattan till sonens rum. Det blev inte grönt som han önskat - det var en väldigt märklig grönfärg - utan vi fastnade för en jättefin grå nyans. Kommer att bli toppenbra. Så klart blev det en tupplur efter den lilla utflykten... Tror att jag halvsov bort hela fredagseftermiddagen. Åt en god middag som maken gjorde i vår nyinköpta spis (vår gamla hade verkligen gjort sitt - på slutet fanns det bara 2 fullt fungerande plattor, så det var hög tid för en ny). Väldigt gott blev det. Kunde jag få bli lite piggelin då? Nähääää. Lika förbaskat trött efter middagen som före. Familjen såg diverse underhållningsprogram på TV:n medan jag halvsov. Klockan 22 kröp jag under täcket - det gick inte att försöka hålla uppe ögonen längre.
Vaknade som vanligt i morse vid 6 och tog mediciner och var snabbt tillbaka under täcket och sov vidare till 07:30. Skönt. Skickade ut maken för en liten morgonkissning med Lissi så var även hon ivrig på att sova vidare. Hela familjen fick sovmorgon till 09, det tror jag att vi alla behövde. Efter frukosten så gjorde jag något nytt... Jag la mig och sov igen. Tycker väl att jag borde fått lite energi nu när jag mest sovit konstant... Inte ens en dusch har fått mig piggare, fortfarande skulle jag kunna sova mer.

Kanske har jag dragit på mig någon liten förkylningsbacill också, det rinner lite från näsan och rosslet är kvar men har inte blivit mer, hostar till ibland. I dessa sammanhang så är det ju något positivt i så fall...

Känner mig lite konstig idag, har huvudvärk trots att jag tar mediciner som jag ska. Tror att jag spänt käkarna under natten, det känns lite så. Har inte varit till tandläkaren än heller, det blir på fredag. Blev tvungen att flytta tiden ännu en gång då det blev krock med röntgentiden. Hoppas att när det är gjort så blir det bättre med käkarna.

Trött, trött, trött. Anspänning? Kanske. Tror att jag tar mig en tupplur medan sonen ser på film, i väntan på att maken och tvillingarna ska komma hem från en liten shoppingutflykt. Då kanske en kopp kaffe får mig att vakna till?

2 kommentarer:

  1. Det är klart att du är trött! Och du ska vara glad åt att du kan sova. Det är så jobbigt med perioderna då man inte kan. Sömnen helar dig, vet du ju.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det kanske är så. Och visst är jag glad att jag ÄNTLIGEN är trött, men finns det bara av- och påläge? Det är ju skönt att äntligen få sova, men kan man inte få vara lite pigg däremellan? Det kommer väl, jag är så otålig... Kram til dig!

    SvaraRadera