lördag 24 september 2011

Chock

Fick i fredags beskedet att en av mina 8 bröstsystrar från samtalsgruppen förlorat kampen mot cancern. En chock att få beskedet, ingen av oss andra 7 visste något om att hon fått ett rediciv. Jag tror att jag såg henne vid min sista Herceptinbehandling, fick ögonkontakt men eftersom hon vek undan blicken och vände sig bort så intalade jag mig att jag misstog mig på person. Den personen - som förmodligen var hon - såg sjuk ut. Riktigt sjuk.
Hon var inte med vid våra senaste träffar - inget konstigt, eftersom det ofta saknas någon som inte kan komma av olika anledningar. Men att detta skulle hända känns overkligt. Frågorna är många som nu kommer att förbli obesvarade. Stackars barn som blir ensam kvar. Hennes son hade inte någon bra kontakt med sin pappa, nu ska han flytta till honom och byta skola. Tomheten är stor, tankarna mal. Gråten nära. JÄVLA SKITCANCER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så läser jag också att Michaela lämnat oss den 14/9. Två änglar på kort tid. Så sorgligt.

Det känns ännu mer angeläget att forskningen får mer pengar så att vi kan utrota cancerskiten för gott! Snart dags för Rosa Bandet!

4 kommentarer:

 1. Så sorgligt. Jag funderar ibland på hur det ska gå med mig. har barn o allt. Det är frustrerande att ens tänka :(
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har också två bröstsystrar som lämnat oss de senaste månaderna och nu har jag precis fått läsa om en annan som fått cancer igen, jag blir så förtvivlad, det gör så ont och man blir så rädd....

  Låter underbart att du har det bra nu och att du också lämnar bloggen, eller iallafall inte skriver så ofta:)

  Ha det jättebra, jag tittar in då och då... Kramar från Lisbet

  SvaraRadera
 3. Ja, det är fruktansvärt! Lämnar du bloggen nu?

  SvaraRadera
 4. Lycka till den 9:e , Jag är så nöjd, precis som JAG ville ha det. Kram

  SvaraRadera